• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceriksiz….

yedi yaşında bir çocuğun neyde becerikli olması umulur ki anlayamadım, bu yaşlarda yapabildiği kadarını yapacak (bir şeyler yapmaya istekli olması takdir edilecek) ve bundan sonra vücut/kas/ince motorlar allah ne verdiyse gelişimiyle birlikte yapmayı tekrar ettiği şeylerde becerisi artacak? yedi yaşında bir çocuk neyi kaç kez yapmış ki bir beceri sahibi olabilmiş olsun, bunu siz de biliyorsunuzdur zaten, kendinize hatırlatmaya çalışın, çocuğunuz yedi yaşı ile üç yaşı arasında da dağ kadar fark yok ki, ben de böyle düşünüyorum ama kendime engel olamıyorum diyorsanız kendi içinizdeki problemi, çocukluğunuzdan getirdiğiniz anne problemini terapi seanslarına taşımalısınız. sanırım taşımışsınız da ama daha önce aldığınız terapi demek ki yeterli olmamış, devam etmelisiniz iyi hissetmek ve çevrenize olumlu yaklaşabilmek için.

yedi yaşında bir çocuk, bir şeyleri yapmak için hevesli ve adımlar atan bir çocuk siz sonrasında kahrolsanız da beceriksiz sözünü duymamalı. lütfen yardım alın.

Back