Becayiş- Hemşire

İzmiri bırakıp Aksaraya gelme işi biraz zor.anca Aksaray'lı olacak gelecek 😀neyse Umut herzaman var ..Hayırlısı diyelim
Aynen bazen de aileye yakın olayım ama çok da yakın olmasın kafası olabiliyor 🤭mesela konyalı flan.ya da çocuk olunca aileye baktırmayı istemek de olabiliyor. Bide aksaray izmirin bazı hastanelerine göre çook daha rahat belki yaşı büyük ablalarım daha sakin yerler arayabilir. Aynen hayırlısı bakalım😇

Moralinizi bozmak ıstemem ama becayişin şartları vardır. Aynı hızmet grubunda olan iller ıle becayiş yapabılırsınız.yani aksaray 4 /A da - manisa 2/D - izmir 1/B böyle bir durumda izmir ve manisa 4. Grupta olmadıgı için becayiş yapılamaz kişi bulunsa bile bakanlık aynı hızmet grubunda olmadıgı için reddeder. Yani siz aksaray 4 grupta oldugu için 4. Gruptaki iller ile becayiş yapabılırsız saglık bakanlıgınız bölge hızmet gruplarında bunlar vardır.4. Grupta ise Nevşehir amasya niğde Kırşehir kilis tokat çorum sinop gibi iller vardır

Diğer bir becayiş sartı ise ıkı tarafında kadrolu sağlık personeli olması gerek biri sözlesmelı dıgerı kadrolu oldugunda da olmaz
Bunun gibi bazı becayiş sartlarının uyması gerekmektedır bilgilerinize :KK66:

Moralinizi bozmak ıstemem ama becayişin şartları vardır. Aynı hızmet grubunda olan iller ıle becayiş yapabılırsınız.yani aksaray 4 /A da - manisa 2/D - izmir 1/B böyle bir durumda izmir ve manisa 4. Grupta olmadıgı için becayiş yapılamaz kişi bulunsa bile bakanlık aynı hızmet grubunda olmadıgı için reddeder. Yani siz aksaray 4 grupta oldugu için 4. Gruptaki iller ile becayiş yapabılırsız saglık bakanlıgınız bölge hızmet gruplarında bunlar vardır.4. Grupta ise Nevşehir amasya niğde Kırşehir kilis tokat çorum sinop gibi iller vardır

Diğer bir becayiş sartı ise ıkı tarafında kadrolu sağlık personeli olması gerek biri sözlesmelı dıgerı kadrolu oldugunda da olmaz
Bunun gibi bazı becayiş sartlarının uyması gerekmektedır bilgilerinize :KK66:
Aaaa teşekkür ederim. Bilmediğim şeyler var. Araştırayım. 😇😉

Bende yazayım lazım olur belki Malatya üniv hast. Kadrolu hemsireyim İzmir ya da İstanbul a becayis olur mu acaba
bu konuda ne işim var bilmiyorum 😀ama bende malatyada eşimin görevi gereği ikamet ediyorum izmirliyim..umarım bir gün bende memleketime yerlesebilirim...Hastanenizede geliyorum sık sık..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizinde

X