bebişlerinizin kilosu ne kadar

bencede kilosu çok iyi
benimde karnım küçük ama bebek maşallah çok iyi
12 kilo aldım ama pek fazla belli değil
millet kedi yavrusu doğuracak diyo
ama doktor iri bir bebek olcak diyo
takmayalım bunlara kafamızı benimde canım sıkılıyo ama önemli olan bebeğin sağlığı
benim oğluşumda babasına benziyomuş
gözlerini yüz yapısını benzetti doktor
babamız uçtu havalara tabi ki
Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsen

saolun kızlar ya içimi rahatlattınız bu benim ilk gebeliğim ve ister istemez etkileniyorum çevreden ama haklısınız yarım doktor candan eder derler dimi ama

Benim oğlum 32+1 günlükken 1.920 gr. dı. Şu an 34+4'teyiz muhtemelen 2.500 civarında olmuştur tahminen.

slm benımde 30 cu haftamda doktora gıttım bebısımın kılosu 1800 ıle 2 kıloarasındaymıs dokrum ıı old soyledı ayyyy cok sabırsızlanıyorummm bebısmı ne zman kucagıma alcammmm sımdı 32+3 cı haftamdayım sızlerın ne kadar oldu kızlar:dance::içelim:

kızlar dr geldım 35+6 gunlugum ve bebısımmm 3 kg olmus :nazar:
inşallah saglıklı olur fındıgım bnim

Maşallah yasemin bende yarın gidicem ne kadar olduysa artık dr. İRİ bi bebek olacak diyp diyp gülüyo :))

bende yarın kontrole gıdcem kızklar bebısımın kılosunnu oyle ogrencem artk cok merak edıyorum KAC KILO OLdu acaba enson gıttıgımde 30 haftalıktı doktor 1800 ıle 2 kılo arasında dedı ınsallah saglıklıdır bebısım sımdı 33 haftamıuz bıttı 34 cu haftadan gun alıyorummm sıızın 30 haftalıkken ne kadardı kızalr bebıslerınızın kılosu ???

33.haftamdayım kızım henüz 2100 gr dr normal dedi ama bana sanki biraz küçükmüş gibi geliyor

bu arada gamzecim bebişin normal bence..bizimmki tombiş biraz...buda sezeryan demek olabiliyooo :KK43:

benim su anda 36+0 dr gıttıgımde gecen haftaydı ve 3 kgydı sımdı ayın 10 kntrolumuz var bakalım kac gr almıs olucak 30 haftamda 1700 grmdı bebişim birden kılo almışız maşşallah sıpa oğluma:nazar: herseyden onemlısı saglıklı olması canım

ewet schirin allah nasip ederise normal olucak cok ıstıyorum ama korkmuyorda degılım

X