bebişlerinizin kilosu ne kadar

36.haftaya giriyorum haftaya gel dedi.alttan herşey normal mi bakalım.çatı muaynesi yapalım dedi..kendi doktorum yapıyor canım

Bende bugün doktora gittim kızlar. artık 2 haftada bir gideceğiz.Oğluşum 2400 gram, 45cm olmuş teyzeleriiii:)

bizimkide 2500 gramm mis ama tabi hic bir zaman kesin sonuc degil bu sadece tahmin + - 200 gramm oynar her zaman

bizde kilomuzu ögrenmek icin basiminiz capini ölcmüyoruz veya ayagimizin uzunlugunu :eek:)

çakır canım yaa ultrason resmini kaldırsan nazar falan değer ben çok korkarım bebişin çok tatlı maşallah.Allah korusun..

bende msn e koymuştum herkes çıldırdı delimisin sen kaldır çabuk diye birsürü tepki aldım...ne olur ne olmaz...hemen kaldırdım...biz teyzesiyin tabiki bebişini düşüncez :KK66:

oğlum 2500 gr olmuş
bende matematikci1981 katılıyorum burda herkes bebeğinin resmini koyuyo Allah korusun nazar falan olur ben doğduğunda da koymayı düşünmüyom

kızlar doktora gittim cumartesi kilosu + ya da - 550 gr çıktı sizce eksi midir bu ya doktor iri diyo ama bilemiyorum işte
neyse sağlıklı olsunlarda
birde son ay çok kilo alırmış bebek kızlar doktor öyle dedi

Cuma gittim 2440 g çıktı biraz bana az gibi geldi doktorumuz normal diyor ama son hafta grip olmuştum, minnoşum o bir haftada hemen hemen hiç kilo almamış :1no2:

ya canım moralını bozma ne haftasını doldurupta 2 kılo bıle doguramayanlar var merak etme senın bebısın kılo alır onemlı olan saglklı olması uzme kendını canım

bende bugün gittim dr a bebiş 2600grmış dr minyon dedi moralim bozuldu

bebekler doğacağı güne kadar kilo alırmış,moralini bozma cnm..önemli olan sağlıklı olması,düşündüğün gibi doğsa bile doğumdan kısa bir süre sonra isteğin kiloya getirirsin ...

canım ya bencede moralini bozma. Eğer normal doğum yapmak istiyorsan daha kolay olur senin için çok kilo almaması. Benim doktorum bana öyle dedi. bende 34 haftalıkken gittim 2400 idi kilosu..bence öneml olan sağlıklı olması oda kiloya bağlı değil...

dün kontrolumuz vardı oglum 3140 gram olmuş :) bide gözlerini falan gezdirdi dudaklarını oynattı çok şekerdi ya

yaa benimki kafasi cook asagida dedi doktorum ve buyüzden ne boyunu ne kilosunu söyliyebilirim dedi :eek:(

X