bebişlerinizin kilosu ne kadar

Dün benimkide 1030 g çıktı ben öncelikle sağlıklı, tonton bir bebiş istiyorum ne yapmak gerek acaba? Maşallah bu gidişle ben tosun gibi olacağım bebiş yerine :KK66:

kızlarr çarşamba gunu randevum vardıı bebişimi gordum ve oglum 1600gr :nazar: olmus maşşallah tosunuma benım

29. haftada 1.120 veya 1.140 dedi. Bir türlü hatırlayamaıyorum ya! Zaten muayene boyunca kilolarım yüzünden fırça yediğim için hiç bir şey anlamadım :KK43:

Kızlar bebek kilolarına bakabileceğiniz bi site var ultrason resimlerinde BPD ve AC ölçümleriniz yazıyorsa kendinizde hesap edebiilyorsunuz.

benim bebişim 16 hftt.169 g boyu 18 ama dr.manken gibi bir kızım olacağını söyledi:asigim:

benimm bebişte 30.haftada yani dün gittik 1620 gr geliyomuş...hepimizin bebişine maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

bende en son 26. haftada gittim 979 gr dı bu haftasonu tekrar kontrole gitcem bakalım ne kadar kilo almış bebişim

benim bir önceki kontrolümdeki bebeğin ağırliğinı yanlış anlamışız 31. haftada gittiğimde dr 1650 gr dedi 26. haftada iri bir bebek olacağını söylemişti şimdi ise normal olcak dedi iyi besleyemedimmi acaba

Benim oğluşum 1 ay önce 920 gr.'dı.Şimdi Cuma günü gidicez bakalım ne çıkıcak tahminimce 1500 gr. civarı olur diye düşünüyorum ben ama hayırlısı bakalım.

Fulerc ne kadarlık hamilesin haftan kaç. Bebek cetvellin olmayınca bişi anlaşılmıyo :KK66:

X