• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?

Bebişlerinizi yıkadığınız suyu kaynatıyor musunuz? Hemen hemen hergün bebeğim yıkanıyor. Suyu kaynat soğut, çok uzun iş, ben banyoda duşla yıkıyorum, doğduğundan beri, acaba yanlış mı yapıyorum?

biz de hep duşta yıkıyoruz artık suyla oynamak bile istiyor
babası ben ve o üçümüz :))

canm nasl yıkıyosn tek başına ben cesaret edemiyorum daha dogrusu kaç alık bebegn benm daha 3 aylık

bendeki deli cesaretisırnaşık şey kimse yok ki.eşimle yıkamaya kalksam çocuğu hasta ederiz mazallah.orasıyla burasıyla oynayayım derken:)) benim oğlum da 3 ay 9 günlük teyzesi.ege suyu seviyor hiç gıkını çıkarmıyor yıkanırken.bu da kolaylık sağlıyor tabi bana

bebek bu ya hergün yıkanmak ister..suyu kaynat soğut valla ben başa çıkamam onla..1 aydır kendim yıkıyorum duşun altında..bir sorunda yok çok şükür

valla benim bebişi 6 ay 20 gunluk kuvetinde yıkıyorum ve suyunu kaynatıyorum sonra ılıtıp yıkıyorum hiç dusun altın sohben suyuyla yıkamadım valla

Canım bebeği aşırı steril şartlarda büyüten anneler çok yanlış yapıyor. araştırmalara göre bu bebeklerde alerji oranları çok daha fazla oluyormuş ve ileriki dönemlerde hastalanma... Tamam hijyen şart aba abartmaya gerek yok.

eevet aynen katılıyorum, bebekleri steril ortamlarda değil temiz ortamlarda bulundurmak yeterli, ben hiç kaynatmadım yıkanma s uyunu, kaynatmayı da düşünmüorum, mikroplara da alışması lazım bi yerde, aşı oluyolar mesela, onların içinde de mikrop var, vcut o mikropla tanıştırılıyo ve vücudun o mikropla savaşması için antikorlar üretiliyo, aynı şekilde bunun için de gçerli, tabi su çok kirliyse bişey diyemem ama normalde çeşme suyuyla yıkamanın mi mahzuru yok aksine o mikropları alması gerektiğini düşünüyorum, bizim çeşme sularımız içilebilir seviyede o yüzden problem olmuyo, dediğim gibi eğer çok pisse mikropluysa bişey diyemem, annemlerin evi bahçeli, bebeğim de kendi kendine oturuyo artık, 8 ayımız bitti, bahçede uygun bi yer ayarlayıp orada toprağın üzerine oturtmayı düşünüyorum, toprakla debelensin azcık diye, yine söylüyorum arkadaşlar dediğime itibar etmeyebilirsiniz ama çocuğun mikroplara karşı bağışıklık kazanabilmesi için onlarla tanışması şart a.s

kızlar ben gündzleri yıkıyorum sonra mis gibi uyyo ya bişey sorcam siz kendinz mi yıkıyosnz ben töbe yalnz yıkıyamm annemle yıkıyorum

canım alışırsın, ilk zamanlar bende annemle yıkıyodum, sonraları eşimle yıkamaya başladım, onu beklemek sıkıyodu ben de kendim yıkamaya karar verdim, şimdi de ayakta durduğu için küvetin içine giriyoruz, ben kolunun birini bacaklarımın arasına kıstırıyorum, o şekilde yıkıyorum, hareketlenince daha zor oluyo yıkaması, bende bööle bi taktik buldumkaydirigubbakcemile3

valla bende hiç uğraşmadım kaynatma falan..yanlız benimki daha 42 günlük..ben duşta değil küvetinde yıkıyorum..dolduruyorum yarısına kadar,basıyorum içine bebek köpüğü..bayılıyor valla..:)

Back