Bebişlerinize başkaları tarafından yapılmasına kızdığınız şeyler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yaramaz veletlerine mukayyet olmayıp minicik bebişlerimizi mıncıklatan umursamaz annelere sinir oluyorum...çocuk bu ne yapacağı belli mi olur,bebeklerin eti kemiği ne ki?çok korkuyorum bi şey olacak diye...
ayrıca ben de kaynanamın kucağına alıp gezdirmesine,kafasını,ellerini,burnunu,yüzünü öpmesine,oğlummmm annemmm diye sevmesine....aslında yaptığı her şeye gıcık oluyorum...

Başrolde yine kaynanalar...Bizim kayınpeder de ona verirken al annesi demiyor mu uyuz oluyorum.Çok severdm kendisini ama

bende küçücük bebekleri alırken çok dikkat ederim;izin isterim filan ama her annenini dikkat edebileceğini düşünmemiştim..
bakalım bende kısmetse kızım konusunda bu kadar hassas olacak mıyım?
olmayayım ya..:1no2:
çünkü benim ve eşimin ailesinde hassaslık yok.yaparsam çok bozulur her iki taraf da buldumcuk oldun derler.
inşallah Rabbim dağına göre kar verir.:Saruboceq:
bu arada resimlerdeki bebişleri tek tek öpiyim.hepsine maşallah

ben ne öpülmesine ne kucağa alınmasına kızmıyorum..
kızdıgım tek şey işme karışılması bebeğimle ilgili..
şöyle yap böyle yap
emzir uyut..
sanki ben bilmiyorum (

walla benim sinir olduklarımın hepsini yazmışsınız bana bişi kalmamışş :))

üvey kaynanamın bebeğimi oğluuummm diye öpmesine,
evimden alıp kendi evinde sevmesine,
nezle ,grip olan insanların düşüncesizce oğluma yaklaşıp üzerine üzerine hapşırmalarına,
bebek kucaklamaya bu kadar meraklı olan insanlara,
birde bebeğimi severken hava havaya fırlatmalarına gıcık oluyorum

ben ne öpülmesine ne kucağa alınmasına kızmıyorum..
kızdıgım tek şey işme karışılması bebeğimle ilgili..
şöyle yap böyle yap
emzir uyut..
sanki ben bilmiyorum (

valla çok doğru diyorsun bende sinir oluyorum ağlıyo durmuyo emzir yok uyut bu kaşıkla verme bununla yıkama bu ne ya bebek benim bebeğim ne zaman aç ne zaman uykusu geldi ne giyerse daha rahat eder bunları en iyi ben bilirim annesi benim...bide tam uyuyacağı zaman kucaklarına alıp evin içinde dolaştırmazlarmı ahhh ahhh çıldırıyorum hele birde şunun çocuğu daha kilolu yok daha uzun boylu ayyy nasıl toparlamış bizimki onların yanında daha ufak duruyo bizimki daha basamıyor şunun torunu dimdik duruyo...napalım yani her çocuk bir olmaz Allah bütün bebeklere sağlık versin ....kıyaslamalara tahammül edemiyorumklava:

niye bütün kaynanalar annem annem diye seviyolar ben de bir tek benimki sanıodum, sanırım hiçbirinizin kendi annesi böyle yapmıyor, ben bir de bebişlerin kutusunu pipisini sevenlere acayip uyuz oluyorum

ben en cok bana sormadan acayıp acayıp seyelr verdıkelrınde cocuguma yesın dıye , benden habersız uyuyan bebısımı almalarına gıcıkkk oluyorummmmmmmmmmm

milletin elini kolunu kızıma emdirmelerine uyuzzzzzzzzzzzzzzzzz oluyorum

bende yazdıklarınızın hepsine katılıyorum arkadaşlar...ayrıca k.validemin abuk subuk herşeyi bebeğimin ağzına tıkmasına gıcık kapıyorum..

yapma dediğim halde yapmalarına,bu çocuğa su ver demelerine,kızım alerjik olduğu halde ve yanağında egzema çıkmasına neden oldukları halde öpmelerine,ağlatıp ondan sonra da al annesi bu ağlıyo demelerine,çocuklarına verip kucaklatmalarına,oyuncaklarıyla oynayıp sonra da kırıp bi de üstüne bişi yokmuş gibi davranmalarına,mamasını ver,altıı değiş emrivakilerine,gayet güzel gelişimi olan çocuğuma bu çocuk zayıf deyip obez çocuk isteyenlere siniiiiiir oluyorum,elimde sihirli değnek olsa hepsini tek tek yokedicem bu zatların of yaaa...

birde su bebegi alip ucak yaparlarya hoplatarak ay sinir ediyor beni ustelikte korkuyor anla degil mi yok uyarsan bon bon bakanlar birde israrla anne sutu veriyorum dememe rahmen agzina patetes karpuz vs gibi seyleri vermelerine birde bilmis bilmis ay bizde buyuttuk bu yollardan sen yeni yuruyorsun biz donuyoruz demeleri

kıyaslamalara-muckmuck ıslak ıslak öpme ve ısırmalara-kızdırmaya çalışmalara kıl oluyorum..............

ben oğlum doğduğunda çevremdeki herkesle aram bozulmuştu.çünkü istedikleri olmadı çocukla ilgili ne pahasına olursa olsun ben kurallarımı koydum ve ona göre davrandılar.bebekken kimsenin kucağına vermedim..sigara içip gelenleri yaklaştırmadım.oo çok psikopattım ben o zamanlar.belkide lohusalık ve hormonlarımın dengesizliğidi ama ben izin vermedim.oğlum 4 yaşında şuan bazen esprisini yaparlar...sen şöylediydin böyleydin diye...

ben çocukların bebeği kucaklamalarına.annelerinin buna ses çıkarmayışına uyuz oluyoruum.ayrıca su ver,altı temiz mi,aç bu çocuk aç,sütün yetiyordur ama doyurmuyor olabilir (bu arada çocuğumun kilosu ortalamanın üstünde), bişiler vermekyedirmek lazım buna,sürekli salla uyusun,,kıyafetlerini sakla ikinci bebeğe giydirirsin vs. vs.... uyuzzzz oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu tip söylemlereeee

cocuguna agzına acıp bı kelıme konusmayanlara sınır oluyorum kucagına almıcaksın dıye uyardıgım taktırde kucagına verıolar suratından open kısılere babasına bıle opturmuyorum bazem bebekte bı bebek kokusu kalmıyo les gıbı kokuyo nefret edıorum yaa sureklı el yuz yıkamaktan bıktım her boku bılıomus gıbı akıl verenlere valla oglum 6 aylık artık sulale boyu bılıyolar benı soluyorum cekınmeden herseyı cocugum soz konusu olunca dunya durur malesef en yakınımdakı kayınpederım felaket hırpalıyo aglatıyo pacır pacır opuyo laf antamıosun agzıma gelenı soluyorum valla kucagına bıle vermıorum bazen ılk zamanlar emzıgı agzına sokup cocuga verıolardı uyardım bole bısey ben hayatımda gormedım tuyunu alıomus sanamı dustu ayy valla bazen yoruldugumu hıssedıorum ınsanlarla ugrasmak zor helekı cahıllerle kızlar ınsan ıcıne cıkarasım gelmıyo yavrumu bıde cok yakısıklıdır oglum sarısın mavı gozlu nazardanda korkuyorum ya bızdemı bı tuhaflık var kızlar ınsanlarmı garıp anlamıyorumm

Kızlar,ben biraz tersim bu konuda..ilk zamanlarda kucağımıza ver sevelim falan diyorlardı hele eşimin küçücük yeğenleri almak istiyorlardı.direk söyledim herkese;ben veremiyorum bebeğimi kimseye diye.şimdi herkes uzaktan seviyor rahatım..
bazen alışverişe gidiyoruz,oğlum arabasında insanlar dur da azıcık sevelim diyorlar..yok artık..acelem var diyorum geçiyorum..

elleriyle ellenmesine kızıyorum bende bakalım temiz mi?hiçte sormazlar hemen yanağını sıkarlar ya.karşıdan sev işte.ALLAHTAN benim akraba falan hiç yok yakınlarımız da.bir arkadaşım var onlar da benden daha çok dikkat ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…