• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinize başkaları tarafından yapılmasına kızdığınız şeyler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde dikkat ettim hep kayınvalideler hata yapıyor nedense. bu da bize neyi gösteriyor sevmediğimiz insanlar yapınca gözümüze batıyor ama kendi annemiz yapınca bu kadar rahatsız olmuyoruzdur eminimki. bunu stresiniz ve kaygılarınız azalsın aslında psikolojik olarak rahatsız olabiliyoruzu demek için yazıyorum. Allah çocuklarımızı korusun.

Canım anneler ve kayınvalideler arasındaki fark şu annelere herşeyi söyleyebiliyorsun anında tepki verip uyarabiliyorsun ve gerekirse bunu sert bir dille yapıyorsun çünkü o senin annen sana darılmaz,ayıp olmaz ve yapmamaya özen gösterir ama kayınvalide yapınca ben bir süre kendimi tutuyorum söyleyemiyorum bozulmasın diye sonra tatlı bi dille şaka yollu söylüyorum,hareket yineleniyor eşim de uyarıyor o da olmayınca ben de haklı olarak bu yazıyı yazıyorum:utangac::jeyyar:

Canım anneler ve kayınvalideler arasındaki fark şu annelere herşeyi söyleyebiliyorsun anında tepki verip uyarabiliyorsun ve gerekirse bunu sert bir dille yapıyorsun çünkü o senin annen sana darılmaz,ayıp olmaz ve yapmamaya özen gösterir ama kayınvalide yapınca ben bir süre kendimi tutuyorum söyleyemiyorum bozulmasın diye sonra tatlı bi dille şaka yollu söylüyorum,hareket yineleniyor eşim de uyarıyor o da olmayınca ben de haklı olarak bu yazıyı yazıyorum:utangac::jeyyar:

Tabi işin bir de bu boyutu var..

herkese gıcıııııııııııııııııııııkkkkk oluyorum,ben resmen bebişimi kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
kimsenin dokunmasına istemiyorummmmmmmmmmmm,çok ağlıyor çünkü,ve bana cevapları "birşey olmaz,bebekler ağlar"demelerine uyuz oluyorum.Bi de şöle yap,böle yap,şunu ver bunu ver demelerine...geçenlerde halam bebişim kabız oluyor diye su ver dedi...olurmu ya...bi de bebişe ellerinizi yıkamadan dokunmayın dediğimde bana kırılıyorlar...haksızmıyım acaba?

bende sızın saydıklarınızın hepsıne sınır oluyorum :D tek tek yazmıyım dedım :))

küçücük bebeği şap şup öpmüyorlar mı deli oluyorum!!!! geçen gün eşimin ofisteki sekreter uçuklu ve rujlu dudağıyla öptü çocuğun yanağı uçuk kremi ve ruj oldu.deli oldum yani.bir de uçuklu!! ya bulaşsa ufacık bebek ya

ayyyyy aman alllahım tahmin ettiğim şeyler hep ve kızılabilecek şeyler.allahım yaa ben napcam.kaynanam cok karıskan biri.bana der bide sen dokunma cocuga sen dur ben yaparım falan derse aman alllahım dagıtırım ortalıgı.çünkü bana hamile kalmadan önce falan sen benim çocuguma bakamassın der dururdu.benim cocugum dedigide benim dogmamıs cocugum.allahım gönlümüze göre versin kızlarrrrrrrrrr.ama dogunca en fazla 1 ay beraber olucaz(o bir aydada insanı cileden cıkarmazlarsa)sonra yaza kadar kızımlaaaaaaa başbaşa kalıcaz babamızla.allahımmm yardım et

bebegim yok allah izin verirde olursa bendede olurdu bunlar.abimin bebegine bile yapilmasini sevmedigim seyler var mesela sapur supur öperlerya,bence bebek cildi hassas öpülmemeli,cok seviolarsa koklasinlar bebek kokusunun yerini bisey tutarmi?ikincisi yengeme olur olmaz sunu yap bunu yap,aman sen uyuyamiyorsun ben bakarim sen git yat denmesi falan,tamam iyilikten deniliyor(annesi ve annem)ama o anne zaten,o bebeginin yanindayken uyku falan umrunda degilki

veeeeee aradan kaç ay geçmiş kızlar sütün yetmiyor mu bebek aç derkeeeeeeeeennnnnnnn sütüm psikolojik olarak tamamen bittiiiiiiiiiiiiii artık amma yiyor oğlum buraya yazdıklarımızı okudumda şimdi herşey aynı devam ediyor sizide bu gıcık olduğunuz olayın içine sokuyorlar itiraz edemez hale geliyorsunuz şu an ben öyleyim emzirmek kelimesi bile gözlerimi dolu dolu etmeye yetiyor diye diye yavrumu sütten kestiler siz siz olun kimseyi duymayın psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin moral olmayınca inananın süt bitiyor çekiliyor tabi yapabilene helal olsun zaten doğumdan sonta psikoloji falan yerlerde geziyor uzun lafın kısası istemediğim herşey devam ediyor yormayın kendinizi kimse laftan anlamıyor olan bize oluyor

hepinize katılıyorum hepinize... evlat böyle bişeymiş işte kızlar!

Back