• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinize başkaları tarafından yapılmasına kızdığınız şeyler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizdede erkek olduğu için altını değiştirirken koşarak değiştiriyorum birine yakalansam bittik saatlerce açık kalsın diyolar gazı çıkarmış rahat edermiş bide pipisini sündürüp oynamıyolar mı deli oluyorum sakallı öpmek cabası tabi gel de delirme hele bide uyutacağım zaman uyutma uykusu gelsin diyolar 10 dk ya çocuğun içi geçiyor uyut uyut neyse diyolar bağıra bağıra sevmeler korkutmalar neler neler hangisini söylesek laf olur şimdikilerin bebeği pek kıymetli biz atardık ortaya büyürlerdi diyolar birde uyuyan çocuğu uyandırmak için odasına girip çıkmalar sesli konuşmalar hangisini yazarken haksızım sizce herşeyin bir <zamanı var bizimkiler yani eşimin tarafı 2aylık bebeği uykudan uyandırıyodu özledik sevelim diye oysa ki 2 aylık bebek anneyi emer sürekli uyur fakat o zeka yok oıyun çocuğu mu bu el kadar daha görme duyusu gelişmemiş oluyor şimdi 6 aya girdik ayağından tutup sürüklemeler ıslık çalmalar korkuturcasına bağıormalar falan filannnnnnnnnnnnnnn bitmiyor kiiiiiiiii

ayyy okurken sınır oldum yazdıklarınıza bende ıkı ay sonra dogurcam ınsallah bebegımı annem ve kayınvalıdem 1 ay bıle durmazlar yanımda allahtan yakınımda kımse yok kendım bakıcam seneye yaza kadar yanlız olucaz kızımla ohh :nazar:

öpulmesınee sınır oluyorm ama pek bellı edemıyorum cunku nadıren babaannesı opuyor o kadar . babasında kızıyorum opme yara oluyor dıye dıgerlerıde duysun dıye onların yanında soyluyorum heheheheh

babaannesı alt katımızda orturuyor aksama kadar beraberler suanda da orda uyuyor Aral .. BAZEN OPUYOR GORUYORUM ama nadıren optugu ıcın bısey dıyemıyorum . ama cıltlerı cok hassas oluyor ya bnm oglumun hep tahrış oluyorrr :(
bırde babaannesı hep ortmeye uzun uzun gıydırmeye calısıyor ama bende bıkmadan ınatla ferah ferah gıydırdım hep oglumu hıc hastalanmadı. ben nasıl alıstırılırsa oyle devam edecegıne ınanıyorum.. dogduktan ıkı uc gun sonra eldıvelerını attım badıyla dolastırdım cok rahat ettı yavrum.
cok karısmasınlar anneler ve kayınvalıdeler yenı anneleree.. ZATEN HASSAS BIR DONEME GIRDIK DAGTIRIZZ ULEYNNNNNNNNNNNN

öpülmesine,oturtulmasına,kucağa alınınca havalara atılmasına,bağırmalarına,poposuna vurmalarına sütün yetmiyo denilmesine

ayyy okurken sınır oldum yazdıklarınıza bende ıkı ay sonra dogurcam ınsallah bebegımı annem ve kayınvalıdem 1 ay bıle durmazlar yanımda allahtan yakınımda kımse yok kendım bakıcam seneye yaza kadar yanlız olucaz kızımla ohh :nazar:

Valla kaynananı bilmem de anneni yanında isteyeceğine eminim.Benm annem engelli kardeşim oldugu için gelemeyecekti,ben gerek yok demiştim,sezeryanın ertesi günü ağlayarak çagırdım...

en çok bir yere gidildiğinde bazı gamsız insanların bebegin yanında sigara yakmasına ben buna izin vermem ama çevremde bebeginin yanında içtiren oluyo açıkçası birde bebegi yalar gibi heryerinden öpmesine biz türk milleti pek meraklıyız öpmeye sonra çocuklar grip nezleden kurtulamıyor

Şapur şupur öpülmesine çok sinir oluyorum ben ellerinin bile öpülmesini istemiyorum neticede elleri sürekli ağzına gidiyo. Kucakta dolaştırılmasını istemiyorum hem bebişim öyle çok rahat değil hemde insanın kendi vücut sıcaklığı ter vs. Sigara içilmişse sigaralı eler ve nefesle bebeğime yaklaşılmasını istemiyorum ben rahatsız oluyorum o minicik bebe rahatsız olmazmı. Benden habersiz bişeyler yedirilmesine içirilmesine çok ızıyorum (su, meyve) benim kurallarım var uyulmasını istiyorum. Bide çok fazla karışılmasını istemiyorum ne giydi ne zaman uyudu gibi

kizlar bence bukadar irdelemeyin yüce rabbim korur onu merak etmeyin ki bazen elletmediginiz öptürmediginiz bebeklerde rahatlikla hasta olabiliyorlar
ben kayinvaldemlerle oturuyorum ve ilk torunlar nekadar dikat edersem edim muhakkak öpülüyor seviliyor ama mansallah cocugum hasta felan olmadi yani bukadar kendini yipratmayin. Ayrica benim oglum 6 sene sonra geldi yani benim icinde tabiki evladim cok önemli ama yinede bukadarcik seye kizmam darilmam tabi bu benim fikrim

ben öpülme konusuna ilkdoğduğunda çok takardım. şimdi okul çocuklarını pek ağzına kadar sokmamaya çalışıyorum okuldan bin çeşit mikrop geliyor anne sütüde almıyor korusun yavrumu.. birde kesinlikle yeni sigara içmiş birisi yaklaşamaz kayınvalidemi alıştırdım doğru elini ağzını yıkıyor o da sigara içen misafirlere aynını yaptırıyor :))
ben kayınvalidemi eğittikçe onun hoşuna gidiyor torununa iyi bakıyorum diye şanslıyım sanırım hiç karışmaz :)

sırf sevebilmek için uyansın diye gözünün içine bakanlara hatta uyurken elleyenlere sinir oluyorum, ve yeni gelen misafirler bebeğim tam uykuya dalacakken, uyumasın diye uyarıcı hareketler yapıp bebeğimin uykusunu açıyorlar, sıft sevebilmek için sinir oluyorum...

kısmetse ocak annesi olucam...herhalde en cok sigara içen birinin bebegimi öpmesine sinir olurum:mymeka:birde dısardan yeni gelmiş birinin elini filan yıkamadan bebegime dokunması beni deli eder...bakalım neler görcez...CADIARZU

ya kızlar benim de inşallah bi kaç hafta sonra bebişim olacak. korkuttunuz şimdi benikafamçokkarıştı

en çok da hergün bebişin elbiselerini görmeye gelen ve karıştırıp giden komşunun çocuğundan korkuyorumsenağlama annesine de bişey diyemiyom ki, napcam ben yaaasenağlama

valla koyarım tavrımı hee:oklava:

ahhhhhh ahhhhhhh benim gibi eşinin ailesiyle yaşıyanlar bilir bişey dememe gerek yok
her kafadan bi ses şunu yap bunu yapma çocuk hasta olur yok sen bakamadın bişey dersin ben sizden daha çok düşüyorum demeler uyurken uyandırmalar kulağına türkü söylemeler şapşup öpmeler daha ne söylenebilirki sinir oluyorummm

valla yazdıklarınızın hepsine sinir olyuroum en baştada çocuk yeni doğmuş emzirmeye çalışıyorum kayınvaldem ayyy acaba sütmü gelmiyor sütünmü yetmiyor hasbinallahhh nerden bileyim geliyomu gidiyomuı zaten 3 günden önce hissetmezmiş insan deli olmuştum valla ıncık cıncık sevmesinler çocukları ellerini yıkasınlar valla çırpıştırırım ben dokunmaya kıyamıom millet haldur huldur davranmasın

bende kayınbabamın eltimin çocuklarına verip sevdirmesine sinir oluyorum çocuk tutamıyoo sıkıp duruyo oda gülümüyomu deli ediyo beniiii bide bizde büyüttükk demeleri varyaaaa sinir oluyomm

Bu sigara olayı beni de sinir ediyor kayınvalidem içiyor ve tüm uyarılarıma rağmen aa çocuk uyandı diyip balkondan içeri koşturup geliyor ( sanki bir izmarit geliyor ) çok kötü kokuyormuş bu sigara yaa içerken farkında değilmişim bırak bebeğimi benim içim dışıma çıkıyor kokudan ve bebeğimi kucağına alıp seviyor bazen diyorum bazen çekiniyorum ama kesinlikle sinir oluyorum!Bir de benden önce davranması var kayınvalidemin durup durup alt değiştiriyor yapsada yapmasa da...:oklava:

*Yeni doğmuş bebeklerin öpülmesi en çok kızdığım şey. Ben bile oğlumu yeni doğduğunda öpmezdim. Bebek öpülmez koklanır öyle değilmi...
*Soğuk algınlığı geçirmiş yada geçiriyor olan insanların bebek görmeye gelmeleri. Diğer kızdığım noktada bu. Bu nasıl bir düşüncesizliktir anlamam.

Bayanlar sanırım bende anne olunca daha iyi anlıycam ama bişey söylemek istiyorum. çocukları mikroplardan böyle kaçırmamak lazım, bebekken azar azar alsınki bağışıklığı güçlensin. bakın çok gördüğüm bir örnek vericem size. bir doğu ilinde öğretmenlik yapıyorum. inanın ocak ayında ayaklarında bir terlikle çorapsiz hertarafı pis kir içinde 3-4-5 yaşlarında çocuklar görüyorum ve maşallah hasta falanda olmuyorlar kolay kolay. tabi bu boyutta rahatlık iyi değil ama bu kadarda sakınmamak lazım...
Benimde bebğim dünyaya gelince sanırım sizler gibi hassas olucam, ama böylede bir gerçek var azcık azcık mikrop alsınki çocuk bağışıklığı güçlensin.
Birde dikkat ettim hep kayınvalideler hata yapıyor nedense. bu da bize neyi gösteriyor sevmediğimiz insanlar yapınca gözümüze batıyor ama kendi annemiz yapınca bu kadar rahatsız olmuyoruzdur eminimki. bunu stresiniz ve kaygılarınız azalsın aslında psikolojik olarak rahatsız olabiliyoruzu demek için yazıyorum. Allah çocuklarımızı korusun.

ay hepinize hak veriorum.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben de eşime anlatıorum bak bööle olcak ,karışçaklar herşeye ben sinir olurum valla vermem bebeğimi kimselere die..burayı okutacağım ona benim anormal olduğumu düşünmeye başlamıştı artık!!yıkatmam,öptürmem ,zaten hastane sabunu arıorum kaç zamadır,mevlüt de yapmayacağım,duası okunsun yeter.gelmek isteyenlere de 40ından sonra diyeceğim.bana ne di mi??ne mikroplar var hem kötü şeyler her zaman olmaz arada bi olur,tedbir almak lazım.bi de en büyük sıkıntım halen çocuk görmeleri beni,bizler daha gidioruz,dönmüoruz!!!
Allah kolaylık versin,ama maksat kırmak değil kimseyi,öğretmek..isteyene..

Back