Bebişlerinize başkaları tarafından yapılmasına kızdığınız şeyler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
Benim gerçekten bazen çok kızdığım şeyler var mesela en çok çocukların bebeği kucağına alıp gezdirmek istemeleri beni deli ediyor büyükler severken bağıra bağıra seviyor ve çocuk korkup ağladığı halde onlar kahkaha atarak devam ediyor birde erkeklerin sakallarını batırarak öpmelerine deli oluyorum zaten bebeğin öpülmesinden yana değilim elinden öp kafasından kolundan öp ne yani o yüzden bana kırılan çok ama öptürmüyorum bide o kadar severken maşşşallah demeyenlere ne demeli sanki azına yapışıcak maşallah de diyincede bozulan var ama umrumda değil gece uyumayan benim sora
siz nelere kızıyosunuz arkadaşlar?

herkeste var bu surumlar galıba benım kızımda yabancılamaya basladı tanımadıgı ıcın yabancıya gıdınce aglıyor agladıgını gorunce ver yanı yok vermıyorlar ılla tam aglayacak ondan sonra verecekler.cocularada anlatamıyorum ezdırmek ıstıyorlar yapısıyorlar cocugun yakasına aglıyor ama yıne gıtmek bılmıyorlar

sıkıştırarak sevmeye çalışanlara
bebeğin ağlamasından keyif alanlara
ağlatana kadar bana vermeyenlere SİNİR OLUYORUM...

ben yeni doğum yaptığım için en çok kocakarı adetlerinden bıktım büyükler etraftan ne duydularsa yapmak istiyorlar...
sürekli kucaklamak istiyorlar zaten 1 aylık bebek nesini kucaklayacaksın...
bir de ben bebeğimle ilgilenirken sürekli şöyle yap böyle yap diye müdahale edilmesinden bıktım

COOPPPPP diye öpenlere sinir oluyorum
bir de çocuguna mukayyet olmayanlara
çocuk orada bebeği mıncırıyor,kadın gayet rahat
sinir oluyorum

sırf sevebilmek için mışıl mışıl uyuyan bebeğimi uyandırmaya çalışmalarına sinir oluyorum.

çocukların kucağına almak isteyip de annelerinin bi kere alsın bişey olmaz demesine.çocuklarına sahip çıkmayan annelere.bi arkadaş ben yanındayım sevsin bişey olmaz demişti.çocuk bi şaplattı oğluşumun suratına.sinir oluyorum bunlaraaaa... bi de şap şupp öpenlere tabii.....hee bi de daha 3 aylık oğlumu kucaklarına alıp oturtturanlara......

sana katılıyorum.ben de kızıyorum,çocuğu oturtanlara.bir de herhangi bi şey için uyardığın zaman,biz bilmiyomuyuz kız biz kaç çocuk büyüttük diyen kaprisli pişkinlere çok kızıyorum.sanki,ben senin kaç çocuk büyüttüğünü bilmiyorum.ısrarla doktor oturtmayın dedi derim dolaylı olarak anlamazlar.mirmirmirmir

aynen kel
mesi kelimesine katılıyorum canım yazdıklarına ...birde ağlata ağlata sevenlere gıcık oluyoprummm..

ben de en çok öpülmesine kızıyorum yanakları çok hassas bizim kızın beyaz tenli olduğundan sanırım arada kızarıyor çok öpünce de sivilce gibi kabarıyor babasıyla ben kıyıp öpemiyoduk millet şapur şupur öpüyordu söylüyodum artık alerjisi var diyordum

benim bebeğimi kimse öpmüyor yaaa ya benim bebeğim tatlı değil ya da ben çok fenayım cesaret edemiyorlar:)

Ben pek öpmem yenidoğan bebekleri hafif bi yanağını yada çenesini okşarım.Bilirim anneler pek öpülmesini sevmez.Ben de heralde kızım doğunca öpülmesini istemem.Yani en azından ailem dışındakiler öpmesinler .
Biz zaten yer bitiririz gibi geliyor :))

benim bebeğimi kimse öpmüyor yaaa ya benim bebeğim tatlı değil ya da ben çok fenayım cesaret edemiyorlar:)

Cesaret edemiyorlardır:jeyyar::sm_cool:

Bende çok bilmiş davrananlara, şapur şupur öpenlere, kucağına almak isteyenlere sinir oluyorum.

ben en cok burunun ve yanaklarının sıkılmasına sınır oluyorum yaptırmayıncada bozuluyolar ya kucucuk bebek bunlar severken dıkkat edılecek yanı ne kadar bencıl dusuncesız ınsan var

ben şimdiye kadar yazılanların tamamına sinir oluyorum. ama lsitenin en başında bebeğim ağladığında susturmak için yüksek sesle şebeklik yapılmısına sinir oluyorum benim bile bağırasım geliyor ..
birde dışardan gelip elini yıkamadan bebeği kucağına almaya yeltenenlere..

Ben de aynen hepinize katılıyorum.El yıkama hususuna özellikle.Çocuklar , eller pis , hooop giriyor içeriye , direk kzımı mıncırmaya başlıyor.Direk yolluyorm el yıkatmaya.
Bi de memelerini yerim diye sevenlere sinir oluyorum.
Ben biliyorum kaç tane büyüttüm diyen , kucağında doğru düzgün tutamayıp abuk subuk oturtan babanesine özellikle.(aynı kişinin sütü yaramadı bunun demesine)
..........

küçük çocukların kucağına almak istemesinden bana sormadan annelerinin kucağına vermesinden poposuna vurulmasından yanağının öpülmesinden sıkıştırılmasından birde kayınvaldem yemek yedirken kaşığa üflemesinden ve kendi kaşığıyla bişeyler vermesinden nefret edyorum kaç kere söylediysem de hep yapıyo
ben kimsenin bebeğina zarar vermem niye herkes benim bebeğime zarar veriyo kötükedihüso

valla hepinizde benim sinir oldugun şeyleri yamışsnzı bana biş kalamış... büyükllerya herşeyi bildiklerini zannediyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…