Bazen yüzüme bakıp agu yapıyor bazen kendi kendine yapıyor ama hiç bi şekilde göz teması yok korkmalımıyım sizin bebişiniz ne zaman göz teması kurmuştuAgulayıp konuşurken yüzünüze bakıp gülüp agulamıyormu. Kendi kendinemi yapıyor
Benimki 3 aylık yaklaşık 1 aydır göz teması kuruyor onla konuşunca gülüyor sesler çıkarıyor ama her bebeğin gelişimi aynı olmuyormuş hemen telaşlanmayın benceKızlar merhaba bebeğim 3 buçuk aylık hala göz teması kurmuyor. Odaya biri gelince bakıyor onda bir sıkıntımız yok. Agular başladı. Ama hiç bi şekilde göz temasımız yok neler neler yapıyorum baksın diye başka yerlere havaya bakıyor. Normel mi sizin bebebişleriniz ne zaman göz teması kurdu çok korkuyorum.
Teşekkkür ederim evet gelişimleri farklı oluyor her bebeğin ama annenlik işte insan korkuyor hiç bakmaması beni tedirgin ediyorBenimki 3 aylık yaklaşık 1 aydır göz teması kuruyor onla konuşunca gülüyor sesler çıkarıyor ama her bebeğin gelişimi aynı olmuyormuş hemen telaşlanmayın bence
Ah Tuğçe ah annelik hep evham ya sürekli konuş bebekle ben öyle yapıp sağa sola geçip sesleniyorum bana bakıp gülüyor sıpaTeşekkkür ederim evet gelişimleri farklı oluyor her bebeğin ama annenlik işte insan korkuyor hiç bakmaması beni tedirgin ediyor
Sizinki ne zaman göz teması kurmuştu acabaAh Tuğçe ah annelik hep evham ya sürekli konuş bebekle ben öyle yapıp sağa sola geçip sesleniyorum bana bakıp gülüyor sıpa
Acele etme bol bol konuş
Şuan bebeğiniz nasılSizinki ne zaman göz teması kurmuştu acaba
Çok sık olmasada göz teması kuruyorŞuan bebeğiniz nasıl
Kaç aylık peki çocugunzÇok sık olmasada göz teması kuruyor
4 ay 18 günlükKaç aylık peki çocugunz
Benim oğlumla aynı etrafa çok bakıyot nadir göz teması kuruyor sizinki kız mı erkek mi oyuncaklar lâ ilgileniyor mu peki gülüyor mu adı ile seslenince dönüyor mu4 ay 18 günlük
Benimkide erkek oyuncaklarla ilgileniyor bakıyor elinde bişeyleri tutuyor seslenince bakıyor bizi takip ediyor ama adına bakma kpnusunda daha erken sanırım siiznki kaç aylık
Benimkide erkek oyuncaklarla ilgileniyor bakıyor elinde bişeyleri tutuyor seslenince bakıyor bizi takip ediyor ama adına bakma kpnusunda daha erken sanırım siiznki kaç aylık
4ay 25 günlük bizimkideBenimkide erkek oyuncaklarla ilgileniyor bakıyor elinde bişeyleri tutuyor seslenince bakıyor bizi takip ediyor ama adına bakma kpnusunda daha erken sanırım siiznki kaç aylık
Anladım takip edin bende takipteyim4ay 25 günlük bizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?