bebişleriniz kaçıncı hafta nasıl doğdu annişler?

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
bebekler her zaman 40 haftayı beklemiyormuş genelde bekleyenler yüzde 5 oranında imiş, birde sezeryan yapmak mecburiyetinde olup gün alınma durumu var onu neye göre hesaplıyorlar, kaçıncı hafta ne zaman doğum yaptınız annişler?

Canım 39+5 te sancım başladı ve normal doğum yaptım...

maşAllah annesi 43 haftaya kadar beklemiş kuzucun, zor oldumu çok agırlaşmıştır üstelik normal doğum yapmıssınız

evet canım hem çok ağırlaşmıştım ne oturabiliyodum ,ne kalkabiliyodum heleki geceleri yattığım zaman sağdan sola dönmem 10 dkka sürüyodu..dahada doğmaya niyeti yoktu o zamana kadar ne sancı nede bi doğum belirtisi suni sancı verdiler sabah 8 de öğlen 4 te doğum yaptım çok zorlandım ama epidural doğum oldu.kilosuda iyiydi oğlumun 3570 doğduu

35+1 de normal doğum...oğlum 2750 dr 50 cm doğdu...

42.haftamda hala gelmeye niyeti olmayan oglusum suni sanci ile dogdu, epiduralda aldim cok guzel ilerledi hersey sukurrr...

1 ay sonrada 6 yasindaki oglusuma kardes geliyor Allahin izni ile

38+3 de sezeryanle doğum yaptım,planlamıştık zaten gününe biz karar verdik,3500 kg doğdu çok şükür..

kızım 39+5 epidural sezaryenle doğdu

34+3te suyum geldi saat 4te hastaneye gittik sancılarımda başladı zaten sonra saat 11de normal doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…