• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişleriniz kaçıncı hafta nasıl doğdu annişler?

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
bebekler her zaman 40 haftayı beklemiyormuş genelde bekleyenler yüzde 5 oranında imiş, birde sezeryan yapmak mecburiyetinde olup gün alınma durumu var onu neye göre hesaplıyorlar, kaçıncı hafta ne zaman doğum yaptınız annişler?

Canım 39+5 te sancım başladı ve normal doğum yaptım...

maşAllah annesi 43 haftaya kadar beklemiş kuzucun, zor oldumu çok agırlaşmıştır üstelik normal doğum yapmıssınız:nazar:

evet canım hem çok ağırlaşmıştım ne oturabiliyodum ,ne kalkabiliyodum heleki geceleri yattığım zaman sağdan sola dönmem 10 dkka sürüyodu..dahada doğmaya niyeti yoktu o zamana kadar ne sancı nede bi doğum belirtisi suni sancı verdiler sabah 8 de öğlen 4 te doğum yaptım çok zorlandım ama epidural doğum oldu.kilosuda iyiydi oğlumun 3570 doğduu

35+1 de normal doğum...oğlum 2750 dr 50 cm doğdu...

42.haftamda hala gelmeye niyeti olmayan oglusum suni sanci ile dogdu, epiduralda aldim cok guzel ilerledi hersey sukurrr...

1 ay sonrada 6 yasindaki oglusuma kardes geliyor Allahin izni ile;)

38+3 de sezeryanle doğum yaptım,planlamıştık zaten gününe biz karar verdik,3500 kg doğdu çok şükür..:nazar:

kızım 39+5 epidural sezaryenle doğdu

34+3te suyum geldi saat 4te hastaneye gittik sancılarımda başladı zaten sonra saat 11de normal doğum yaptım.

Back