Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişleriniz ayda kaç gr.alıyor???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim bebişim 3460 kg.la doğdu,3 ay 5 günlükken kontrole gittik 7.300 kg.geldi.Maşallah dedi doktor,ek gıda vs.hiçbirşey verme sakınn dedi.Sanırım sütüm yağlı,bir test yaptırıp sütümün kalitesine baktırmak istiyorum sonuçta yağlı olması kalitesinin belirleyici unsuru değil bildiğim kadarıyla...

maşallah hepsineeeeeeee maşalah benimki en son 1 ay önce gitmiştim 6 kg civarıydı gitmek istemiyorum ya sağlık ocağına ordan geldikten sonra kızıma nazar değiyo yemiyo gülmüyoo Allah a çok şükür hastalanmadıkça doktor kontrolüne gitmedim bu ay ..Ama iyi duruyo kızımın kg su ...

tam 3 aylıkken 7.100 gr dıı :nazar::nazar:geçtiğimiz ay 900 gr almıştı bakalım bu ay ne kadar almış...bana az almış gibi geliyookaydirigubbakcemile3

tam 3 aylıkken 7.100 gr dıı :nazar::nazar:geçtiğimiz ay 900 gr almıştı bakalım bu ay ne kadar almış...bana az almış gibi geliyookaydirigubbakcemile3

normal öle gelmesi bu aydan sonra ilk üç ay gibi kilo almazlar. ilk üç ay yatıyorlardı şimdi hareketlendiler. 600-800gr. normal bildiğim kadarıyla 3-6 ay arası
ben evde kendi tartımızla ölçtüm 8.100 çıktı. :nazar::nazar:
bakalım bu hafta kontrol var.
aşılar var demir ilacına başlanacak. hatırlatayım arkadaşlar doktora mutlaka götürün bu ay demire 4.aydan başlanıyor duyurulur

Canım ben doktorumuza cuma günü sordum 7. ayda kan sayımı yapılıp demir ilacına o zaman başlanıyor dedi.. Kafam karıştı şimdi.Biz 4. aya girdik. ama başlamadık

Canım ben doktorumuza cuma günü sordum 7. ayda kan sayımı yapılıp demir ilacına o zaman başlanıyor dedi.. Kafam karıştı şimdi.Biz 4. aya girdik. ama başlamadık

bizim dr. da 4.aydan sona kan sayımı yapıp başlayacağız dedi. ama anemi yoksa verilmiyor diye biliyorum ben demir damlasını

normal öle gelmesi bu aydan sonra ilk üç ay gibi kilo almazlar. ilk üç ay yatıyorlardı şimdi hareketlendiler. 600-800gr. normal bildiğim kadarıyla 3-6 ay arası
ben evde kendi tartımızla ölçtüm 8.100 çıktı. :nazar::nazar:
bakalım bu hafta kontrol var.
aşılar var demir ilacına başlanacak. hatırlatayım arkadaşlar doktora mutlaka götürün bu ay demire 4.aydan başlanıyor duyurulur

canım maşallahh oğluşunaa:nazar:

bakalım oğlum biraz öksürüyo onun için götürceğiz dr. kilosunada bakılır sağlıklı olsunlar yeter:emir_bebek:yerimseniben

kesinlikle öyle isterse kilosu alt sınırda olsun sağlıkları tam olsun ben başka bişiy istemiyorum.
zaten diş çıkarmaya emeklemeye yürümeye başlayınca hepsi zayıflayacaklar ister istemnez.
havalar çok değişken çok dikkat etmek lazım arkadaşım. oğlanlar sıcağı sevmiyolar unutma o nedenle fazla giydirme. ne oluyorsa fazla giydirmekten oluyor inan. ben dr.muza sordum bu giyim işini kışın üç ince kat giydirin dedi.

kesinlikle öyle isterse kilosu alt sınırda olsun sağlıkları tam olsun ben başka bişiy istemiyorum.
zaten diş çıkarmaya emeklemeye yürümeye başlayınca hepsi zayıflayacaklar ister istemnez.
havalar çok değişken çok dikkat etmek lazım arkadaşım. oğlanlar sıcağı sevmiyolar unutma o nedenle fazla giydirme. ne oluyorsa fazla giydirmekten oluyor inan. ben dr.muza sordum bu giyim işini kışın üç ince kat giydirin dedi.

evet canım havalar değişken bende 3 kat giydiriyorum uykudan uyanınca yeleğini giydiriyorum bide..
3 katta şöyle oluyo...
atleti
altına kısa kollu çıtçıtlı badi,veya ince uzun kollu penye
üstünede penyesini giydiriyom

benim kızımda doğduğunda 3.400 gr 2.5 aylıkken 6 kioyduk şimdi 3 ayımızı bitirecez 8 inde 6.900 gr olmuş ben zayıf diyorum ama sağlıklı olsunda önemli olan o çok hareketli meleğim yerinde durmuyor yatırıyorum bi bakıyorum yüz üstü dönmüş emeklemeye çabalıyo

en minik benim kızım galiba...2900 doğdu ertesi gün 2600 e düştü...3 aylık kilosu 5600...1.ay 4000 oldu,2.ay 4900,3.ay 5600...gittikçe düştü kilo alımı....1100---900---700-- oldu..doktor anne sütüne devam dedi..normalmiş kilo alımı..

X