Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişleriniz ayda kaç gr.alıyor???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim kızım 2.48süprizzzzz0 kg doğdu şu an 3 aylık. 10 gün önce tartıldı 6.100 kg dı. yani aylık ortalama 1.200 almış. doktor gelişimini güzel buluyor.

süt tahlili yapılmadı ki. sadece sütümün miktarını kontrol etti. sağarak. böle 3 gün sağarak kontrol etti. yani yetersizdi

bebişleriniz ayda kaç gr alıyor ve doktorunuz ne diyor benim bebişim 3150gr doğdu 2940 kalmıştı.şimdi 5350gr.ve 3 ay 10 günlük sizinkiler ne alemde geçen ay az almış diye doktorum multitaps diye bi damla verdi 3lü vitamin(geçen ay 575 gr almıştı bakalım bu ay ne kadar )benneyaptımki.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

bebeğim 3.5 aylık. cumartesi kontrolden geldik 1 ayda 950 gr almış. ama fazla almış dedi doktor. 575 gr normal bence. doktor anne sütü fazlasıyla yetiyor dedi 6. aya kadar ek gıdaya geçmeyin dedi. bende geçmeyi istemiyordum zaten. multitabs ta davit 3 gibi bir damla, kilo için değil. ama vitamin içerdiği için belki kilo yapıyor olabilir. bence üzülme bebeğin normal. paf paf kiloda bişeye yaramaz. sağlıklı olsunda zayıf olursa olsun. :ecrin_bebek:

sadece emiyor oğlum. ilk 2 ay 1200 gr aldı. sonraki 3 ay 900 gr.civarı aldı. 5 aylıkken 8300 gr. dı..6 aylık olduğunda kaç olur bilmiyorum ama aldığı kiloya göre 9 kilo geçmesi lazım.

Son düzenleme:
bebişleriniz ayda kaç gr alıyor ve doktorunuz ne diyor benim bebişim 3150gr doğdu 2940 kalmıştı.şimdi 5350gr.ve 3 ay 10 günlük sizinkiler ne alemde geçen ay az almış diye doktorum multitaps diye bi damla verdi 3lü vitamin(geçen ay 575 gr almıştı bakalım bu ay ne kadar )benneyaptımki.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Neyne.net - Bilinçli Anne-Babaların Sitesi adresini ara ara arkadaşlarla paylaşırım. Bir bak istersen. Orada persantil eğrileri var. Bebeğinin doğum tarihini, cinsiyetini, boyunu, kilosunu ve bpd sini giriyorsun hemen persantil eğrisi ve yorumu çıkıyor. Ayrıca sitede işinize yarayacak bir sürü bilgi ve video var. Sevgiler

bizimki 3kilo doğdu ertesi gün 2.850 ile hastaneden çıktık 1 hafta önce kontrolümüz vardı 6.400gramama bu ay 600gram allmış yinede dr.um sorun yok dedi...

Almina 3kilo 40 gr doğdu ilk ayda 880 gr aldı şimdi 3.5 aylık 6600 kilosu(maşallah)ayda ortalama 1250-1300 alıyor.

sanırım en tombiş benim oğlum... 3. ayımızı geride bıraktık.. şuan 7kg 100 gr... bugün tartıldık.... geçen aya oranla 2kg la almışız.... sadece anne sütü veriyorum.. üstelik sütüm yetmiyor diye korkuyordum.. kilosu üst sınırda..... şimdiden sonra her ağladığında emzirmesem mi diye düşünüyorum ama 5, aya kadar her ağladığında da verilmesi gerekirmiş... bakalım nasıl olacak bizim durum??????????????????????????

sanırım en zayıfda benimki :KK43:( bugün dr a gittik kızım bu ay toplam 500gr almıl 4.570kg olmuş. doktorumuz 2 saatte1 10 dk süreyle emzirmemi ve ardından 30cc bebelecın mamasını vermemi söledi bakalım bu ay nasıl kilo alacak :KK43:( eger yine az kilo alırsa önümüzdeki ay süt tahlili yaptıracagım

Kızım suan 3 ay 9 günlük 3 ay 5 günlükken tartıldı.6.300 gr hastalıgından dolayı 10 gündür yerinde saydı.ama normalde ayda 1 kg alıyor.dogum kilosuda 3.360 gr dı

merhaba berilde 3150 doğdu. 2 ay 3 haftalık 2 gün önce 6100 tartık..berilinde kilosu fena değil maşallah.
doktorumuz gelişimi çok iyi diyor.maşallah bebişlerinize..önemli olan sağlıklı olmaları..

Benim bebeeğimde prematüre doğdu 35.haftasında 2.725 gr idi küvezden çıktığımızda 2.525 e düşmüştü..,
Bugün hem kontrolümüz(3 ay 1 günlük) hem rotavirüs aşımız vardı .Aşıdan sonra tartıldık 6.230 gr geldik doktorumuz gelişimimizi gayet iyi buluyor...3. ayda bebekler 600 gr alırmış biz 1.100 gr almışız...Maşallah benim oğluşuma...Rabbim tüm bebeklerimizi nazarlardan saklasın inşallah......

lütfen bebişleri kıyaslamayalım kardeş kardeşe bile benzemiyor oğlum 3600 doğmuştu har ay 1 kilo civarında alıyordu yaşında 10 kilo olmuştu kızım 3750 doğdu şu an 2 aylık 6300 oldu şimdiden oğluma zayıf derken buda tombalak olacak sanırım sağlıklı olsunlar önemli olan sağlık tombul yada zayıf farketmez.umarım hepsi sağlıklı mutlu bir şekilde büyür.sevgiler.

maşallah elife t.doğru. kuzey 2 aylıkken 5800 grdı.gayet iyi diyorlardı.seninki tam sıkmalık olmuş.tombik tombik ayyy ne tatlıdır o.

benim kız 7 buçuk aylık kilosuda 7640 dr çıtı pıtı diyo kilosu iyi diyo bakalım sağlıklı olsunlarda dediğiniz gibi gerisi boş

maşallah elife t.doğru. kuzey 2 aylıkken 5800 grdı.gayet iyi diyorlardı.seninki tam sıkmalık olmuş.tombik tombik ayyy ne tatlıdır o.

saol canım evet tam sıkmalık kızım oğlum 4.5 yaşında hala yeme problemi yaşıyoruz inşallah kızımda yaşamayız ama daha belli olmaz çok minik.seninkinide allah bağışlası sağlıklı olsunlarda en önemlisi o sevgiler.:ecrin_bebek:

1. ay 700 g
2. ay 1100 g
3. ay 700g
4. ay 700g
5.ay 300g
6.ay 300g
7.ay 350 g
8.ay 600g
9. ay 500g şimdi 8300gramız

hastanede yanımdeki bebeğin annesi benimkini gösterip bak küçük bebek dedi bende kaç aylık dedim 7.5 dedi bende deimki benimki 9 aylık kadın şaşırdı .minicik çıtıpıtı bir kızım var. neyaparsam yapayım yemiyor zorla yemek yenirse olacağı bukadar.

1. ay 700 g
2. ay 1100 g
3. ay 700g
4. ay 700g
5.ay 300g
6.ay 300g
7.ay 350 g
8.ay 600g
9. ay 500g şimdi 8300gramız

hastanede yanımdeki bebeğin annesi benimkini gösterip bak küçük bebek dedi bende kaç aylık dedim 7.5 dedi bende deimki benimki 9 aylık kadın şaşırdı .minicik çıtıpıtı bir kızım var. neyaparsam yapayım yemiyor zorla yemek yenirse olacağı bukadar.

benimkide öyle hatta 9 aylık olduğunda sizin kiloya bile erişemeyeceğiz sanırım. evdeyken büyümüş gibi geliyor ama hastanede diğer bebeklerin arasında benimkide küçük duruyor örnek verdiğin kadın gibileriyle bende karşılaşıyorum ve yorum yapmalarına sinir oluyorum

biz biraz fazla kilo alıyoruz sanırım 3 ay 9 günlük oğlum ve 7500kg(maşşallah) , hiç doymuyor
sürekli emmek istiyor yarım saate bir bir saatte bir hemen hemen kucağıma her aldığımda emmek istiyor vermezsem ağlıyor mecburen veriyorum doktor sakın ek mama felan verme diyor, ama bazen geceleri emziriyorum emziriyorum bağırıyor açım diye mamayı veriyorum susup yatıyor ne yapccam bilmem

X