- 16 Eylül 2008
- 81
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi reyhan1302
biz multitabs hastaneden çıkarken verdi dr.kilo gelişimi için çok yararlı liva 15 günlüktü kullanmaya başladım.1 yaşına kadar kullanılması gerekiyor geç bile kalmışın bence.
biz multitabs hastaneden çıkarken verdi dr.kilo gelişimi için çok yararlı liva 15 günlüktü kullanmaya başladım.1 yaşına kadar kullanılması gerekiyor geç bile kalmışın bence.
benim oğlum 8aya girdi 9kilo200gr gayet iyi dedi doktor bu hafta 300gr almış ay olarak 1kilodan fazla alıyor yani mama ve çorba falşan ek gıdada et tavuk herşey yiyor anlayacağınız sadece yeşil sebzeleri vermiyorum gaz devam ediyor
ilk 3 ay 900-1200gr. alması gerekiyor.3-6.aylar arası 600-900gr.
6-9.aylar arası 300-600gr.
benimki geçen ay 1100gr. almıştı.(maşallah)
bebişleriniz ayda kaç gr alıyor ve doktorunuz ne diyor benim bebişim 3150gr doğdu 2940 kalmıştı.şimdi 5350gr.ve 3 ay 10 günlük sizinkiler ne alemde geçen ay az almış diye doktorum multitaps diye bi damla verdi 3lü vitamin(geçen ay 575 gr almıştı bakalım bu ay ne kadar )benneyaptımki.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
benim bebeğim ilk ay kontrolünde 650gr. almıştı ve sütüm kontrol edildi unvere.yetmediği görüldü.beslenme bozukluğu teşhisi konuldu ve takviye mamaya başlandı.(3800gr.doğmuştu 4450gr.dı ilk ay kontrolünde. ama 400gr. kadar ödem atmıştı ilk 10 gün. bunu sölememe rağmen dr. beslenme bozukluğu dedi.)
canım yaa hala gaz geçmedimi korkuttun beni valla benim kızda 4 aylık azaldı gazı ama tam geçmedi demek o zamana kadar sürebiliyor.nasıl ve ne zamanlar rahatsız ediyor bebeğini yazabilirmisin canım.