• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişlerin kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

selma_selma

karanfil...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
84
0
86
İstanbul
arkadaşlar eylül bebişlerinin kiloları ne alemde ? Benim oğlum yaklaşık 15 gün önce 4,5 kiloydu.Emmesi ilk günlerdeki gibi iştahlı değil sanki,bir ara biberonla mama vermiştim baktım alışıyor mamayı kestim.Onun etkisinden olabilirmi? Memeyi almak istemiyor gibi ama bende ısrarla meme veriyorum:Emdiği kadar emsin,nasıl olsa tek alternatifi bu artık diye düşünüyorum.Bu yüzden çok kilo almamış olabilir diyorum.Sizin bebişlerde durum nasıl?

arkadaşlar eylül bebişlerinin kiloları ne alemde ? Benim oğlum yaklaşık 15 gün önce 4,5 kiloydu.Emmesi ilk günlerdeki gibi iştahlı değil sanki,bir ara biberonla mama vermiştim baktım alışıyor mamayı kestim.Onun etkisinden olabilirmi? Memeyi almak istemiyor gibi ama bende ısrarla meme veriyorum:Emdiği kadar emsin,nasıl olsa tek alternatifi bu artık diye düşünüyorum.Bu yüzden çok kilo almamış olabilir diyorum.Sizin bebişlerde durum nasıl?

Canım günaydın;
BEnim kızımda bugün 54 günlük. Biz ilk 10 gün çok kilo verdik 600 gr. zayıflamıştı. Çünkü çok uzun aralarla bebeğimi emzirdim. İki anne de yanımda olsada hiç beni uyarmadılar. Çocuk uyudu , uykusunu açamadık 1 saattem öyle cebelleniyoduk. Emdiği zaman 1 saat oluyodu hadi yeter deyip kolumdan alıyolardı. Şimdi düşünüyorum da bende ne kadar zayıf davranmışım o zaman..
Her neyse sonra sütüm azaldı tabii, hem az emzirmekten hem de stresten..
Şu anda 50 günlükken 4500 gr. 56 cm'di.

Senin ki şu anda ne kadarlık canım. Takvimin gözükmüyor da ..

benim bebişim 45 günlükken kilosu 5670 gr boyu 57.5 cm di 1 hafta sonra tekara kontrole gidicez bizimkisi biraz fazla kilo almış sadece anne sütü alıyor oğlum çok iştahsızdı sanırm buda tam tersi olacak sağlılı olsunlarda zayıf yada tombiş farketmez.

Bızımkı tam 1. ayı doldugunda 4370 gr 56 cm dı.. sımdı 49. gunluguz ıkıncı ay kontrolune bıraz var, gıdınce bakalım kac cıkıcak.. bızımkı boydan cok gelısıyor sankı gunden gune uzuyor gıbı gelıyor bıze..
evdekı yetıskın tartısına bır ben cıkıyorum 3 kere bırde oğlumu kucagıma alıp cıkıyorum 3 kere teyid etmek ıcın.. 5300 gr cıkıyor ona gore.. 1. ay kontrolumuzden oncede oyle yapmıstım 4400 gr cıkmıstı ertesı gun doktorda 4370 cıktı 30 gr hata payı olmus yanı :) sımdı de 5300 cıvarında demekkı :) ama boyunu bılmıyorum sımdı kac oldu..

benim oğluşum 47 günlükken 5250 boyu 56 cm. ayın 17 sinde kotrolümüz var bakalımkaç kilo olmuş. şu anda sadece annesüyü alıyor gelecek ay mamaya başlayacağız. bakalım değişmeolacakmı.

merhaba selma-selma benim kızımda benim kızımda 2.5 aylık benim kızımda ilk günlerdeki gibi iştahlı değil anne sütü veriyorum sadece ama oda emmek istemiyor zorluyorum ağlıyor kilo alımıda az bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer sen bir çözüm bulduysan sana yardımcı olursan sevinirim

Back