- 25 Aralık 2021
- 2.714
- 3.798
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Anne baba olarak ikimiz de minyonuz. 50 şer kiloluk insanlarız. Ben zaten 1.55 im eşim de fazla uzun yapılı bir insan değil. Dediğin gibi yapısal da olabilir… uyku sersemi memeyi alsa da 1-2 emiyor bırakıyor. Ben de geceleri biberonla vermeye çalışıyorum. Onla da 1 ölçek, en en fazla 2 ölçek içiyor. Gündüz zaten biberon vermek mümkün değil. Gece de nadiren alıyor çoğunda almıyor. Her gün 6-7 biberon hazırlayıp çöpe döküyorum belki içer diye bir ümit iştahlı bir bebek değil malesef dediğiniz gibi. Meditasyonu öncesinde çok yapardım unutmuşum bak uzun zamandır yapmayı. Tekrar başlayabilirim. Psikolojik olarak da çok rahatlatıyor insanı… dijital ebeye de bakacağım muhakkak. Tahin pekmezi de hemen günlük menüme ekleyeyim. Evde vardı tüketmiyordum. Çok teşekkür ederimOyy tatlı kuşun kilosu doğum kilosuna göre güzel aslında. Siz de minyonsanız belki de normal bir değerdir ikinci bir doktordan mı görüş alsanız? Tepkileri refleksleri güzelse gelişiminde bir sorun yoktur sanıyorum. Benim bebeğim de 5.5 aylık, ilk zamanlar özellikle geceleri meditasyon yapıp elle sağıyordum sütümü çoğalması için. Dijital ebe var youtube’da bir bakın mutlaka. Bir de tahin pekmez iyi geldi sütüme her sabah üç dört kaşık yiyordum. Rüya öğünü yapmayı denediniz mi? Hiç uyandırmadan emzirmeyi deneseniz belki uyku sersemliğiyle alır memeyi. Bir de karakter meselesi olduğuna inanıyorum ben bazı şeylerin. Kimi insan iştahlı olur kimi olmaz, bebekler de öyle ve bazı şeyleri çok zorlamak da ters tepebiliyor