Kızlar benide doktorum dün için kontrole çağırdı...Benim sıkıntılarım biraz farklı bildiğiniz gibi...Artık ben kilo almıyorum hatta son kontrolumden bu yana yani 2 hafta öncesinde 59 kilo iken şimdi 56 kiloya düşmüşüm..Doktorum sen kilo vermişsin bakalım bebek ne yapmış dedi..ultrasonda baktı ve sen kilo vermişsin fakat bebek almış dedi..30+1 bebek 2000 gr olmuş gayet iyi olduğunu söyledi..Sanırım bu kadar ilac bana yaramadı..
nazecim maşallah canım senin kız çok akıllı kendi kiloKızlar benide doktorum dün için kontrole çağırdı...Benim sıkıntılarım biraz farklı bildiğiniz gibi...Artık ben kilo almıyorum hatta son kontrolumden bu yana yani 2 hafta öncesinde 59 kilo iken şimdi 56 kiloya düşmüşüm..Doktorum sen kilo vermişsin bakalım bebek ne yapmış dedi..ultrasonda baktı ve sen kilo vermişsin fakat bebek almış dedi..30+1 bebek 2000 gr olmuş gayet iyi olduğunu söyledi..Sanırım bu kadar ilac bana yaramadı..
kızlar benimde şişliklerim başladı sabah botumu giydim ayaklarımın altından anladım alyansım parmağıma oturmamış ama çıkarırken zor çıkıyo onuda çıkarma zamanı gelmiş demekki.yinede baya geç başladı şişlikler öncekinde daha erken başlamıştı bu şişler.acaba şiş olmadığım zamanki kilolar kalıcımı ki yaaaa(
oğlum 2 kilo olmuş teyzeleri.yüzünü dönmüş annesine bakıyorduyerimseniben
gizemcim, benim doktor da tam tersini söyledi..yine bacakların şiş, yediklerine dikkat etmiyorsun dedi. albumin yüksek olursa bebişe kan transferi azalır dedi...korktum ben de ama malasef yediklerim hep tuzlu şeyler....