Nazecim maşallahSenin bebiş tombul tombul geliyo desene yerimseniben ..Benim oğluş 24+2'de 700 gr civarındaydı.. Bir sonraki kontrolümüz Şubat 20 civarında bakalım o zamana kadar ne olacak..
Bu arada okuduğum kadarıyla anne kaç kilogram doğmuşsa bebekte o civarda doğarmış (Genetik olarak anneden geçen özellikler nedeniyle). O yüzden anneme sordum benim üç-üç buçuk kilo arası doğduğumu söyledi..Genelde tüm bebekleri biraz kilolu olmuş..
Ayrıca http://www.gebelik.org/ sitesinden bebişlerinizin hafta hafta gelişimlerini o haftalarda ne gibi değişimler gösterdiklerini izleyebilir ve faydalı bilgiler edinebilirsiniz..Ben uzun zamandır takip ediyorum..
Bu arada 26. haftadan sonra kasılmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyormuş arkadaşlar çünkü eğer kasılmalarınız olması gerekenden fazla ise bu erken doğum habercisi olabilirmiş..
Vee oğluşuma hala bir isim bulamadım senağlama, Herkese soruyorum özellikle oğlu olanlara "siz daha önceden araştırmışsınızdır" diye sorup hazıra konmaya çalışıyorum..Ama çoğu unutmuş araştırdıkları isimleri.. fisfisfis
selam kızlar....
bugün kontrollerim vardı....
oğluşumu gördük maşallah benim kuzucuğuma.....
1.5 hafta önden gidiyomuş....yani 25+5 çıktı ultrasonda...
kilosuda 24+3 üz ve 900 gr maşallah.....
drumuz öle dedi kilolu bi bebek dedi.....
bende dün kızlar kontrole 24+3 günlüğüz kilomuz 750 çıktı sınırlar içindeymiş iyi önemli olanda o bence,sağlıklı olsunda
selam kızlar....
bugün kontrollerim vardı....
oğluşumu gördük maşallah benim kuzucuğuma.....
1.5 hafta önden gidiyomuş....yani 25+5 çıktı ultrasonda...
kilosuda 24+3 üz ve 900 gr maşallah.....
drumuz öle dedi kilolu bi bebek dedi.....
4 boyutlu ultrasonda bir oğlum olucanın müjdesini vermiştim kızlar :) kilosunuda yenileyim istedim.780 gr oğlum boyuda yaklaşık 32 cm :))) ALLAH hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın kızlar benimde dün akşam başlayana baş ağrım tüm gece boyunca devam etti sabaha doğru geçmişti kafam sepet gibi şimdi dekafamçokkarıştı.bide bazı akşamlar kendimi kötü ve ağır hissediyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bilmiyorum neden ooluyo? isim konusunda furkan var aklıma gelen başkada pek yok ama aklınıza gelirse söyleyin kızlar:1hug:
günaydın kızlar benimde dün akşam başlayana baş ağrım tüm gece boyunca devam etti sabaha doğru geçmişti kafam sepet gibi şimdi dekafamçokkarıştı.bide bazı akşamlar kendimi kötü ve ağır hissediyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bilmiyorum neden ooluyo? isim konusunda furkan var aklıma gelen başkada pek yok ama aklınıza gelirse söyleyin kızlar:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?