- 1 Aralık 2007
- 288
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Yine Bebeğimi Gördüm. 3 Lü Testler Için Gittik. Muhtemelen Erkek Benimki. Allahim Sağlikli Olsunda . Erkek Kiz Faketmez
ay ben kıyamam canım demekki hayırlısı böyleymiş bende senin gibi yapayalnızım bu şehirde hep kızım olsun istedim ama doktor erkeğe benziyo bi çıkıntı var dediğindede çok sevindik eşimle biz hep erkek bebek eşyalarına bakıyoruz hep erkek bebek hayalleri kuruyoruz işte kasketli halini gömlekli halini küçücük kot pantolon giyen bi küçük erkeği hayalliyorum hep.benim oğlum canım yavrum bitanem seni çok seviyorum annecim diye hergün konuşuyorum allahım sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı düşünsene onlar bizim bi parçamız olacak.sende üzülme fazla hep hayalini kur bebeğinin
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Amin canım hepimizinki sağlıklı olur inşallah .... Benim yeğen gösterdi artık kendini ha.... (Beninki kızsa damat diyecem şimdilik yeğen diyelim) Tescilli erkek o Şeniz
Ya semrascım bu takvimi nasıl olusturduğunu ayrıntılı anlatabilirmisin zahmet olmazsa tekrar teşekkürle
Ben bugün öğrendim cinsiyetini kızım olacakmış....
Ben bugün öğrendim cinsiyetini kızım olacakmış....