Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişlerin aylık kontrolleri ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bu arada bütün bebişlerimize maşallah,bizde haftaya gtçez doktora benim kızımda az kilo alıyo sanki bakalım dr ne diycek

bizi de cocuk doktoru takip ediyor. aşıları da hastanede yaptırdığımız için daha sağlık ocağına hiç gitmedik..

elifçim devlet hastanesimi özelmi bende hastanede yaptırmak istedim aşıları ama yapmıyolarmış sadece özel aşıları hastanede yaptırcam

kızlar ecrinim 4860 gr olmuş.bana az geldi.doktora da az geldi galiba.idrar yolları enfeksiyonundan da şüpheleniyor.yarın tahlil yaptıracağız.umarım yanılır.çok üzüülüyorum.

benim bebişlerimde 3ay 6günlükler
kızım 6kg oğlum 6250
doktorumuz biraz fazla dedi
fakat engel olamıyorum
hem mama hem meme
genelde meme ağırlıklı besliyorum
neyse sağlıklı olsunlarda

benim küçük kızım 2570 doğmuştu 2 ay 10 günlük 5700 gr olmuş boyu da 46 idi doğumda şimdi 57 cm

elifçim devlet hastanesimi özelmi bende hastanede yaptırmak istedim aşıları ama yapmıyolarmış sadece özel aşıları hastanede yaptırcam

canım aşıları devlet hastanesinde yaptırıyoruz.dolayısıyla muayenede orda oluyo. 4 tane aşı vurdular gecen hafta. akşamında ne ateş ne bişey, cok memnun kaldım.

kızlar şimdi aşıdan geldim.benim aşım vardı.kızın kilosunu tarttılar.5040 gr,boyu 56 cm.3 gün önce 4860 gr gelmişti.3 günde 180 gr mı almış yani.bana kızım iştahsız gibi geliyordu.tartılar da dijital ama.bi yanlışlık yoktur herhalde...

maşşallah canım iyi beslenmiş demek ..
bizim düşüncemizle olmuyo demek bu işler ..ay beslendimi ay kilo aldımı çok takıyoruz sanırım..onlar işini biliyo :))

Benim miniği de ara kontrol e götürdüm dün sabah. Aslında tam ay dönümlerinde gidiyoruz. zamanında yine gelin dedi.Bilgileri hep kayıtlı doktorda. takip açısından çok iyi oluyo. Doğduğu hastanede yeni doğan uzmanı doktorumuz var çok memnunum.Doğduğu zaman da o gelip odaya beni bilgilendirmişti. Aşılarını da hep orda yaptırdık. Verem aşısı için verem savaşa gittik yanlızca . hastanede yapılmıyormuş.bebişim dün itibariyle 61cm boy ve 6450gr .çok iyi dedi maşşallah.

bebişlerin boy ve kilosunu listeleyelimmi ne dersiniz ben başlıyorum

anne.................doğumdaki boy/kilo...........................1 aylık ............................2 aylık....
denizanası..........49cm/ 2790 gr.............................1 aylık 54cm/3710gr....................2 aylık 59cm/5800gr

kasım bebişlerinin boy ve kiloları, hepsi tosun olsun inşallah

anne.................doğumdaki boy/kilo...........................1 aylık ............................2 aylık........................3 aylık........................4 aylık........................5 aylık
denizanası..........49cm/ 2790 gr.............................. 54cm/3710gr.....................59cm/5800
elifdem...............52cm/ 3.530gr.............................. 55cm/4.300gr................... 62cm/5.300gr

ben de ekledim, biraz da düzenledim. hadi bakalım herkesi bekliyoruz. böyle derli toplu olunca iinsan daha rahat takip edebiliyor gelişimlerini.
hepsine 41 kere maşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…