- Konu Sahibi PirayeHira
-
pirayecim bizede dr umuz 26 aralıkta kalça ultrasonu istedi..nasıl yapılıyor nerde çektirdin sen?bebiş ağlıyomu ..ayrıca kaç para ödedin merak ettim şimdi bak..bilgi verirmisin canım..
fatercim ben özel doktora gidiyorum aylık 70 ytl kontroller de haftalık her hafta kilo takibi yapıcak çok da tatlı bir adam her saat çok rahat cepten ulaşabiliyoruz hep de çok kibar konuşuyo rahatlatıyo her konuda.istersen bilgilerini vereyim sana.
canım teşekkür ederim ilgine
sanırım sen daha öncede bu konuda yazmıştın aslında ücreti ve şartları iyiymiş
ama dr.unuz bucadaydı değil mi?
çünkü eğer öyleyse bana biraz uzak kalıyor ben bornovada oturuyorum canım
bızde pazartesı gunu kontole gıttık
doktorumuz gelısımızın yerınde oldgunu soyledı
hepatıt ıkıncı doz asısını yaptı ve hastane cok yogun oldugu ıcın ertesı gune kalca ultrasonu randevusu verdı ve salı gunu ultrason cekımımızde basarılı gectı
ıkıncı ay sonunda verem asısını yaptırıp kontrole getır dedı
eveet teyzeleri kızımla bugün doktora gittik,
doktorun muayene masasına bezini açınca çişini yaptı kızım. muayenenin başlangızı böyle oldu.üşüdü heralde biraz ondan yaptı. hemen temizledik giydirdik bebeğimi.
aşı için gitmiştik ama daha 27 günlük erken dedi doktor amcası. ocak ayına gün verdi. neyse. kalça muayenesi falan hepsi güzel çıktı. , az bi sarılık vardı o geçmiş cok sükür.
gazi hastanesine gittim ankaralı olanlar bilir devlet hastanesi ama hiç sıra beklemeden hemn aldılar ve çok güzel ilgilendi doktorlar. memnun kaldım baya.
bu arada 27 günde 700 gram almışız. çok iyi dedi doktor ama kilo alımı az gibi geldi bana siz ne dersiniz.??
bir de devit mi bi ilaç yazdı. ismi yanlış yazmış olabilirim ama böyle okunuyor. damla şeklinde vitaminmiş. kullanan var mı bu ilacı herkse yazıyolar mı yoksa sadece bize mi yazıldı ki???
. .
çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz , medipole devammı?
canım şirinyerde benim doktor biraz ters kalıyo sana.çünkü doktorun herzaman sana yakın olması lazım neyse inşallah otaraflarda iyi bir doktor bulursunuz:1hug:
merhaba güzel annişler :)
biz doğumumuzu acıbadem'de yapmıştık ve hastaneden çıkarken kalça ve işitme testi için bayram sonrasına randevu vermişlerdi. Bunun ücretinin bebek paketine dahil olduğunu düşünürken sigortalı olan bebişime bile 280 ytl'ye yapılacağını öğrendim!! (sigortası olmasa 420 ytl'miş) Resmen soygun yani!!
Sizler bu testleri nerede kaça yaptırdınız?
merhaba güzel annişler :)
biz doğumumuzu acıbadem'de yapmıştık ve hastaneden çıkarken kalça ve işitme testi için bayram sonrasına randevu vermişlerdi. Bunun ücretinin bebek paketine dahil olduğunu düşünürken sigortalı olan bebişime bile 280 ytl'ye yapılacağını öğrendim!! (sigortası olmasa 420 ytl'miş) Resmen soygun yani!!
Sizler bu testleri nerede kaça yaptırdınız?
canım bizden kalça testi istemediler ama göz ve işitme testi istendi göze gittik ücret alınmadı tabi ama işitme testimize randevu almaya gittiğimde önce bir hastaneye anestezi için yönlendirdiler oraya çift bebe olduğu için 80+80 anastezi için ordan bizim hastane marmara üniv. e ise işitme testi için 190+190 yani düşünün bir işitme testi için 4 yüz küsür ediyor banada çok masraflı geldi gitmedik şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?