• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

kardelennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2007
676
7
96
Ankara
kızlar biz niye kuzularımızın resimlerini birbirimizle paylaşmıyoruz....
zaten topu topu kaç kişiyiz şurda mayıs annesi olarak...
ben hepinizin yavru kuşlarını çook merak ediyorum kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
hadi hep birlikte miniklerimizi gösterelim :teytey::teytey:

kardelencim bende aynı başlıkla ne zamandır konu açmak istiyorum. ama nasıl resim koyuluyor yapamadımmmm. neyse güzel bi konu olmuş tebrikler...

cNim bend ehaziran annelrine bakip ozeniyordum ama buraya resim koymayi beceremedim....Haziran annaleinden biri cok guzuel tarif etmis yaptim hersey oldu ama copyala kismina gelince,resmi aktaramiyorum...sizlerde bir deneyin isterseni bakalim olcak mi

mercancım çok kolay aslında eğerki olmazsa sorun ben anlatayım şimdi
bu adrese giriyosunuz ordan gözatı tıklayıp resmi bilgisayarından seçiyosun altında resmin boyutuyla ilgili bi kutucuk var ordan ben hep 640*480 i seçiyorum tam net bi şekilde büyük foto oluyo sonra çıkan sayfanın en sonundaki kutuyu seçip kopyala diyorum sonra buranın mesaj bölümüne gelip resim ekle butonu varya hani şu dağ şeklinde olan ona tıklayıp resmi yapıştırıyosun tamam diyosun işte bu kadar
sonrada böle tatlıcık bi melek çıkveriyo ekrana......
burak015zp4.jpg

mercancım çok kolay aslında eğerki olmazsa sorun ben anlatayım şimdi
bu adrese giriyosunuz ordan gözatı tıklayıp resmi bilgisayarından seçiyosun altında resmin boyutuyla ilgili bi kutucuk var ordan ben hep 640*480 i seçiyorum tam net bi şekilde büyük foto oluyo sonra çıkan sayfanın en sonundaki kutuyu seçip kopyala diyorum sonra buranın mesaj bölümüne gelip resim ekle butonu varya hani şu dağ şeklinde olan ona tıklayıp resmi yapıştırıyosun tamam diyosun işte bu kadar
sonrada böle tatlıcık bi melek çıkveriyo ekrana......
burak015zp4.jpg

kardelen ne kadar tatlı oğlun varmış maşallah yaa
allah nazardan korusun inşallah

kARDELENCIM BENDE SENIN DEDIGIN GIBI YAPMISTIM,En alttaki linke gip sag tik yapinca copyala yazisi acik ren oluyor ve kopyalamiyor bir turlu...Bir de betulun dedigini deneyecegim.umarim olur

mercancım işaretleyiip te olacak yani o kutu koyu renk olucak üzerine ilk önce tıkla koyu olsun seçilmiş oluyo sonrada sağ tuşu tıkla okey...

pc de mertin fotoso yok babası laptopu getirsin anlattığınız gibi yapıcam umarım yapabilirim.çok tatlılar maşşallah

mercancım işaretleyiip te olacak yani o kutu koyu renk olucak üzerine ilk önce tıkla koyu olsun seçilmiş oluyo sonrada sağ tuşu tıkla okey..

Yasasin oldu betulcum cokkkkkkkkk sagol,super kolaymis....Biizm resimlerde esimin laptopunda...Benim lapatopa yukleme zahmetinde bulunmuyor babamiz sagolsun...Onunkinin de hic sarji olmaz yine benimkine kalir.....
Betulcum kizin gercekten tam seker kiz candy gibi...Araniza gec katildigima simdi cok uuzldum,Kardelenin oglunu kacirmazdik sırnaşık şey ama sansliyim ki daha cokkkkkkkkkkk ogluusmuz var :dance: Daha Merti,Ardayi,Yunus emreyi,buraki,Muhammedi,dorugu....... gorecegimiz cok oglumuz var :lepi:

mercancım dilekooommm maşşallah kızlarınızaa evet damat adayları çoğunluklar :) ama ben esmer kızları pek severimmmm dilekomm sana dünür olabilirim .))

oleyyyyy betülün anlattığı gibi yaptım sağol canım....işte benim 2 yakışıklı oğlummmmm mert 5 günlük hastaneye yatmadan önceki hali baya sarı...

Back