- 3 Eylül 2016
- 60
- 108
- 43
- Konu Sahibi MissMervee
Bendee varım muhtemel doğum 6 mayıs gözüküyor.Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıns.. canım benımde aynı oldu sonrada goguslere etkı oluyor test yapmadan bıldım aslıdna ve hemen yaptım :) bebegımız gelıyor ınssss senınde pozıtıf cıkarkızlarr günaydın, dün bende yerleşme kanaması oldu, kahverengi lekelenme şekilnde, regl günüme de daha 11 gün vardı,
dün baya bir kasıklarda belimde ağrı oldu , çok mutluyum şuan =) allahın izniyle testte de çıkarsa hemen eşime ve ailelerimize müjdeyi vereceğim , darısı isteyen herkesin başına inşallah
benımde arada ole oluo. bı bakıyorum cok ıyıyım bı bakıyorum tam tersı ama sonra dıyorum yavrum benım bebegım olacak:) falan dıyorum ama 51 kılo ıdım 49 oldum uzuldum bebegım ıcın zorlada yenmıyorkı ıyı oldugum gunler acayıp cok yıyorum::)Kızlar bende de gereksiz bibulantı var sürekli bişe yemek istemiyorum ana kusmuyorum da yalnız gece uykularım bile bulantıdan bölünüyo
Bende kilo vermişim ama sonra kat kat alıcaz bunları :)))benımde arada ole oluo. bı bakıyorum cok ıyıyım bı bakıyorum tam tersı ama sonra dıyorum yavrum benım bebegım olacak:) falan dıyorum ama 51 kılo ıdım 49 oldum uzuldum bebegım ıcın zorlada yenmıyorkı ıyı oldugum gunler acayıp cok yıyorum::)
aynen ya :) olsun bakalım kuzucklar ıyı olsun da verırız o kıloları emzırme bıtınce ıns:)Bende kilo vermişim ama sonra kat kat alıcaz bunları :)))
haftada 2-3 kılo alacakmısız 6-7 aydan sonra.alan arkadaslarım var, böyle söylediler. aman allahııımmm :) :) :) şuan 2 kılo almısım ama tabı kendıme bebege faydası yok suan alınan kılonun. ama artık 3ay bıtıyor bebege çalışacak yedıklerım hep daha çok :)Bende kilo vermişim ama sonra kat kat alıcaz bunları :)))
olmazmııııııııı ben akşamları yaşlı kıro adamlar gibi göbeğimi açıp kaşıyom cart cart. eşimde bana bakıyo Ayrıca benim hıçkırığım da var. hem hıçkırıyorum hem kaşıyorum. Acayip akşamları hıçkırık başlıyor bende ara ara ama. hıcck hıcck hıcck dolanıyom evde.Merhba kızlar bişey sorucam karnı kaşınan varmı aranizda benim çok kasiniyo doktora da pazartesi gidicem doktorum şehir disindayms
olmazmııııııııı ben akşamları yaşlı kıro adamlar gibi göbeğimi açıp kaşıyom cart cart. eşimde bana bakıyo Ayrıca benim hıçkırığım da var. hem hıçkırıyorum hem kaşıyorum. Acayip akşamları hıçkırık başlıyor bende ara ara ama. hıcck hıcck hıcck dolanıyom evde.
Ay bendede hickirik var midemden saniyodum:)olmazmııııııııı ben akşamları yaşlı kıro adamlar gibi göbeğimi açıp kaşıyom cart cart. eşimde bana bakıyo Ayrıca benim hıçkırığım da var. hem hıçkırıyorum hem kaşıyorum. Acayip akşamları hıçkırık başlıyor bende ara ara ama. hıcck hıcck hıcck dolanıyom evde.
hahahah yok tatlım bende de var. çok komik ya. ben baktım neden oluyor diye bebek baskı yapıyormuş diyaframa ondan hıçkırık oluyormuş. bende 10 gündür var yada 1 haftadır fılan ole bişiAy bendede hickirik var midemden saniyodum:)