Bebek Beslenmesi bebişlerimizi nasıl uyutuyoruz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hıhım evet dişlerden dolayı bebekler çok sık uyanırlarmış devamlı emmek isterlermiş çünkü emmeleri dişlerine masaj oluyormuş bide annem yanımda olsun güven korkusu sararmış ondan sık sık uyanırlar uyanınca hemen kokumu hissetmesini sağlıyorum tekrar uyumaya devam ediyor bazende emmek istiyor

Ayyy be3nim oğlumda çok sık uyanıyo gece kaç kere uyanıyo mız mız hep ağlamaklı sonra tekrar dalıyo gece mama veriyorum uzun bir süre uyuyo.
Bu arada benimki kendi kendine uyumayı istiyor artık ayağımda sallayınca daha çok uykusu açılıyo yatağına yatırınca kendi kendine döne döne uyuyo çok iyi bu konuda.

bende bebeğinizi nasıl uyutamıyorsunuz başlıklı bir konu açacağım nasılsa oraya yazacak çok şeyim var. Benim meleğimde geceleri sıksık uyanır oldu ve uzun uzun memede kalmak istiyor, gündüz uykuları yarım saat bilemedin 1 saat sürüyor ama enerji süper valla. Belki havalar biraz daha serinleyince uykuları düzelir (yeni avuntum).

duru kızımda 9 aylık ve gece gündüz yağaımda salladığım sürece uyuyor size tavsiyem sakın ayağınızda sallamayın sürekli sallanmak istiyorlar sonra çünkü emzirin ya da mamasını verin hemen beşiğine ben çok pişmanım çok.......

benim oğlumda kucakta yatmayı çok seviyo bide emerken uyumayı.çok uykusu varsa yatağında kendisi yatıyo

benim kızım ayagımda uyuduktan sonra beşigine yatırıyorum ve çogunluklada uyanana kadar beşigi sallıyorum eger sallamazsam yarım saat sonra uyanıyor

benim cimcimem 14 aylık ve yerde yastıkta benımle yatarak uyuyor uyuyunca bende beşiğine yatırıyorum ama sabaha karşı uyanıp benım yanımda uyumak ıstıyor bunu nasıl aşacağız bılmıyorum?

ayağımda sallıyorum..babannesi alıştırdı...
bazen sallanmak istemiyor.yanyana yatıp beraber uyuyoruz..ama şu kendi yatıp uyuyan çocuklardan hiç olamadık

benim kızım ilk 6 ay kendi kendine uyuyordu emzirip yatağına bırakıp odadan çıkıyordum ve kendi başına uyumuş oluyordu oysa artık ben yanına yatıp emzircem sonra yanından kalkmıcam benim saçlarımla oynucak çekicek yolucak öyle uykuya dalıyor...

ben de ayağımda sallıyorum
hiç de gocunmuyorum,kötü birşey mi ayakta sallamak
uykusu varsa zaten 10dk bile sürmüyor uyuması
uyuduktan sonra da beşiğine koyuyorum
gece uyanınca beşiğinden almadan mamasını veriyorum 1-2 sallıyorum beşiği,uyuyor

bende ayakta sallayıp beşiğine koyuyorum bende memnunum bana ihtiyacı olunca belli ediyo zaten yanımada alıyorum bu hafta dişlerinden dolayı çok uyanıyo sabah 5 gibi falan yanıma alıyorum yoksa uyumuyo bende perişan oluyorum alınca hemen uyuyo valla saatlerce

akşam yatarken memede en varsam evde genlede memede
ben yoksam tvye bakıp sallanarak uyuyup kalıyomuş yavrucağım

benim kızım da ya emerek uyuyor ya da ayakta sallyoruz.
gece emip uyuyor tekrar. ama bu aralar gece uykuları çok tuhaflaştı.
2 saatte bir uyanacak gibi tepiniyor, emzirmezsem uyanıyor.
dün emzirdiğim halde uyandı 2,5 saat uyutamadık.
sallayınca da ağladı hep. uykusu var uyumuyor. uyusa da sürekli pışpış istiyor.
noluyo anlamadım, çok zor oluyor

bu aralar Barışta sapıttı iyice. eskiden 21 da kendi kendine uyur gece 3-4 gibi kalkıp emerdi birdaha sabah 8 de uyanırdı.

önce kendi kendine uyumamaya başladı. uyusu geliyor yatağına koyuyorum hemen tırmanmaya başlıyor korkuluklara ayağa kalkmaya başladığı için pratik yapıyor dedi doktor. mecburen emzirdim emmeye alıştı tekrar uyurken.

gece uyanınca bazen emerdi bazende sadece babası pışpışlardı uyumaya devam ederdi. şimi pışpışladıkça çığlığı arttırıyor ancak uzun uzun emince sakinleşiyor huzursuz bir şekilde uykuya dalıyor. bu gecede 3-4 defa olmaya başladı. üst dişleri geliyor o yüzden böyle yaptığını tahmin ediyorum bende. biran önce çıksa da eski haline dönse artık. gerçi daha sırada dünya diş var ayvayı yedik.

08:00 de banyodan sonra odaya geçerken esnemeye başlıyor giysilerini giydirirken mızırdanıyor emziğini veriyorum yastığı dizime koyup onu da yastığın üzerine yatırıyorum aylayı (havlu ayısı) kollarının arasına alıyor üzerini örtüyorum gözlerini kapatıyor bir müddet kıpraşıp aylayla oynuyor arada gözlerini açıyor şşşş kapat gözlerini diyorum sıkı sıkı yumuyor 5-10 dk sonra uyuyor gece 11:30 ya da 12:00 de uyanıp 180 cc sma2 içiyor sonra 5 e 6 ya kadar uyuyor ondan sonra iteleye kakalaya uyuyor uykusu hafiflediği için midir nedir ya da acıkıyor da olabilir zar zor 1 saat daha uyuyor 7 ye varmadan uyanıyor

yukarıda anlattıklarım genel durum tabi ki büyüme atakları ya da diş olaylarında saat başı uyanıp aynı pozu istiyor yasığın üzerinde ayla kollarında emzik ağızda ...ama hergün böyle olsa insan kafayı yer bir gecede bile sersem gibi oluyorum

emzik kurtarıcı oluyor gerçekten. yakın 2 arkadaşımda emzik sayesinde diş sıkıntılarını bile rahat geçiriyorlar. ben vermeyeceğim diye inat etmiştim sonra vermeye kalktım o istemedi hala deniyorum belki alır diye. emmeyi bilmiyor ki biberonuda beceremiyor dişlik zannediyor ağzına verince çıkarıp sokuyor sadece.
çocuk beni emzik gibi kullanıp rahatlıyor bu aralar yoksa aç olduğundan değil.

yeni anneler siz doktorlara bakmayın emzikle uymaya alıştırın. ama sonra uyuyunca alın tabi ağızından.

kızlar benim bebişim 4 aylık.3 aya kadar hep kucağımda sallayarak evin içinde koşarak ve sdece memede uyuyordu sırtım müthiş ağrıyordu ama şimdi ayakta gezmelerim azaldı ama yinede emerek uykuyo dalıyo bazen kendi kendine uyuduğu bile oluyor ayakta sallanmayı hiç sevmiyo 2 aylıkkende elektrik süpürgesi sesiyle uyurdu ilginç

valla kızlar bizde sırf bizim ki böyle sanıyorduk:)) meğer herkes aynı dertten yakınırmış:)) benim oğlumda bu ara fena halde geceleri problem yaratmaya başladı... uykularım berbat durumda... sürekli uynanıp su içmek istiyor.... gözleri kapalı mızırdanıyor... kucağıma alıp sallıyorum hemen susuyor ve uyumaya devam ediyor... ama sabaha kadar kaç kere bu böyle:)) birde bizim ki hep kucakta uyuyor... koca herif oldu hala kucakta müzik eşliğinde sallayarak uyutuyorum:))) kolalrım, belim heryerim ağrıyor valla:) odaya salıncak bile kurduk düşünün artık, oyyyyy yavrucağım illede anamın kucağı diyor:))

benimde bebeğim 10 aylık bizde ayakta sallanarak uyuyoruz.benim sorunum ayakta sallamak deil,uyumamak.biz gece 4 5 6 bazen 7 de yatıyoruz.uyusa bile 10 dak.uyuyor.sonra ağlıyor kucağıma alınca gülücükler saçıyor.öğlen 12 gibide uyanıyor.gecemiz gündüzümüz karıştı.iyiki ev hanımıyım,deilse işim haraptı.bazen erken işim olunca misafir gelecekse uyuyamamak beni çıldırtıyor.eşim cuma cumartesi yardımcı oluyor.bir alışsa gece uykusuna.çok zor.hepinize kolay gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…