• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebişlerimizi beklerken...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık :emir_bebek:

Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık :emir_bebek:

Allah bağışlasın,bende doktoruma sordum bir kaplıca tatil planım vardı.
Şimdi sakın gitme dedi Allah allah .
bende planı iptal ettim.
O halde neden demişki acep:işsiz:

Allah bağışlasın,bende doktoruma sordum bir kaplıca tatil planım vardı.
Şimdi sakın gitme dedi Allah allah .
bende planı iptal ettim.
O halde neden demişki acep:işsiz:
Hamile olna ihtimali olabilir miydi o zmn.. hamilelere yasak..

Mesela ben ilk hamileliğimde regl olmamak için ilaç kullanmıştım.. hamile olduğumu bilmeden.. çok korktum ama şükür bişi olmadı.. zaten rabbim nasip etmişse her şey boş.. şu an okuldan dönmesini bekliyorum onunda.. şükürler olsun..

Back