Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık bebişlerimize neler almaya başladık?
- Konu Sahibi bennys
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tesekkür ederim canım allah seni de kurtarsın hayırlısıyla bahsettiğin bebek deterjanı falan mı?
evet canım bebek deterjanı sabundan oluyo ama makinede yıkama yapa biliyosun çok güsel bir deterjan hacışakirden yapılanı vardı ben onu kullanmıştım çok memnun kalmıştım sende o tür bişi kullanırsan eminim memnun kalırsın:)yerimseniben
bizimkiler de yıkar bende de alışkanlık olmuş ne alsam giymeden önce yıkarım bu arada bebişime babaannesi ve anneannesi bir sürü kıyafet ördü yünlü şeyler nasıl yıkanır kızlar?bozulmasından korkuyorum acaba doğrudan hepsini kuru temizlemeye mi versem?bir bileniniz varsa bilgi verirse sevinirim.
Biz oğlumda ilk zamanlarda kalıp sabunlarla yıkamıştık.Büyüdükçede normal deterjanlara geçtim.Allaha şükür hiçbirşey olmamıştı.
Bu hamileliğimde kızım olduğunu öğrenince ilk olarak pembe bir kazak ve yazın giyebileceği tulum takım aldım.Anneanemiz ve babaannemiz örgüler örüyor bende hırka örüyorum.Aslında her dışarı çıkışımda almamak için kendimi zor tutuyorum.Çok güzel şeyler var çünkü. Bu arada kızımızın ilk bezleri ve ıslak mendilleride geçen hafta sonunda olan anne bebek fuarından geldi.Belki İstanbulda olupda gidenler bilir o kadar güzel şeyler vardıki.Helede karyola ve park yatak çeşitleri çok güzeldi.Bende fuar sonrası park yatak almaya karar verdim.Ama henüz almadım erken diye düşünüyorum.:dance:
Bu hamileliğimde kızım olduğunu öğrenince ilk olarak pembe bir kazak ve yazın giyebileceği tulum takım aldım.Anneanemiz ve babaannemiz örgüler örüyor bende hırka örüyorum.Aslında her dışarı çıkışımda almamak için kendimi zor tutuyorum.Çok güzel şeyler var çünkü. Bu arada kızımızın ilk bezleri ve ıslak mendilleride geçen hafta sonunda olan anne bebek fuarından geldi.Belki İstanbulda olupda gidenler bilir o kadar güzel şeyler vardıki.Helede karyola ve park yatak çeşitleri çok güzeldi.Bende fuar sonrası park yatak almaya karar verdim.Ama henüz almadım erken diye düşünüyorum.:dance:
kızlar bu resimdeki sadece oto koltugu mu? yoksa ana kucağı olarak da kullanılıo mu?ben anlayamadım da:)
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=61927
bir de agırlığı:13,5 kg yazıo, bir de bebek koy içine 20 kg yapacak,bu nasıl tasınır yaaa
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=61927
bir de agırlığı:13,5 kg yazıo, bir de bebek koy içine 20 kg yapacak,bu nasıl tasınır yaaa
cnm her ikisi için de kullanılır artık ntaşıma işini kocana devret ben öyle yaptım biz taşıyamayız tabi ki ama onlar taşısın alt tarafı ne kadar yol gidecekler ki?değil mi..ben de acaba çocuk odası mı alsam diyorum normal bildiğimiz yanına da ilk 1 sene için beşik alsam olur mu ki?illa parmaklıklı korunaklı birşey mi almak lazım?
cnm her ikisi için de kullanılır artık ntaşıma işini kocana devret ben öyle yaptım biz taşıyamayız tabi ki ama onlar taşısın alt tarafı ne kadar yol gidecekler ki?değil mi..ben de acaba çocuk odası mı alsam diyorum normal bildiğimiz yanına da ilk 1 sene için beşik alsam olur mu ki?illa parmaklıklı korunaklı birşey mi almak lazım?
canım bizde genç odası gibi bişi alcaz,
3 kapılı gardrop- çalışma masası- 4 çekmeceli bir şifonyer- 70-130 ebatlarında sallanan korkuluklu karyola
E
EU1
Ziyaretçi
:uhm:kıızlar makinedemi yıkayosunuz aldıklarınızı elinizdemi.Makinede elde yıkama programında yıkasakda olur heralde dimi ama renklerine bişey olurmu ki yaa pembesi war beyazı war ben karar weremedim elimde yıkamayada üşeniyorum şimdi :sm_confused::sm_confused: siz ne yaptınız yada ne yapmayı düşünüyosunuz
yünlüler icin özel sivi deterjan var tavsiye ederim,ben kendi yünlülerim icinde kullaniyorum yumusacik ve uzun ömürlü yapiyor..bebisler icin normal makine deterjani kullanmanizi tavsiye etmem leke cikarma özelligini arttirmak icin onlari iyice zararli hale getirdiler bebsilerin cildi cok hassas..özel bebk deterjanlari var feda olsun bebislerimize..
E
EU1
Ziyaretçi
ıslak mendil almadım ama bezleri hazır gulaycım benim sadece derece turu şeyler kaldı bebek arabası anakucaklı zaten park yatak aldık ıkea dan da dolap ve şifonyer alacagız sonra allahım nasip ksımet ederse 3 yaşına gelince çocuk odası alacagız böylesi daha iyi bence eşim bebek odası takımı alalım diyor ama bence 2 sene sonra muhtemelen degiştirecegim birşeyi almamın gereksiz oldugunu düşünüyorum..... çocuk odası olunca balkonlarım buyuk ve panjurlu oldugu için kızımın odasının balkon tarafını oyun odası yapmayı planlıyorum şimdilik böyle kızımın cicleirni annenesi ve komşuları ördü nerden baksan 20 ye yakın badisi var iki adet hastane çıkışı var uyku seti var....bir odasının halısı kaldı birde mayıs ayın da odasını boyayacagız o kadar aklıma gelince yazarım kızımın minicik etekelri bile var yelekleri bir sürü hırkaları öyle şeker ki bazılarının resmini kk ya koydum ben zaten...... bornozu banyo havlusu kaln şayler burun temizleme derece tırnak makası filan biberonu emzik koruyucusu zinciri bunlar var.....allahın izniyle saglıkla gelsinler yeter
ben burda ailemden cok uzaktayim..en son ocak ayinda annemlerin yanina ugradigim icin ozaman cinsiyeti belli degildi annem herseyi sari yesil turuncu vs almis,kizim babasina benzerde sarisin mavi gözlü olursa onlarin icinde civciv gibi olacak
naipse türkiyeye dönüs yapmayi düsündügümüz icin ne yazikki bir süre kizimin odasi olamayacak hatta esyalari idare eder cinsinden olacak..bazen alis veris yapmak ona cok güzel seyler almak okadar canim istiyorki bende kendimi biberon emzik vs gibi seylerle frenliyorum..yerlesik hayata gecince ben ona neler alacam neler yerimseniben
naipse türkiyeye dönüs yapmayi düsündügümüz icin ne yazikki bir süre kizimin odasi olamayacak hatta esyalari idare eder cinsinden olacak..bazen alis veris yapmak ona cok güzel seyler almak okadar canim istiyorki bende kendimi biberon emzik vs gibi seylerle frenliyorum..yerlesik hayata gecince ben ona neler alacam neler yerimseniben