Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

sule ve gulce ya kıskandım sızı....hepsı bırbırınden guzel kıyafetlerın.ıyı gunlerde gıysın kuzularınız.ben bıle magazaya gırınce once kız kıyafetlerıne bakıyorum cıvıl cıvıllar ya.tekrar dogursam kız olurmu acaba bu kez:)

bunlarda hafta içi kızıma aldığım ciciler ,eve bıraktığım gibi yokum 2 gündür biraz kırışmışlar ,yıkanmaya gitmeden çekeyim dedim

doğur doğur,hem beraber oynarlar,çocuk aramak zorunda kalmazsın :)
eylül cüm bilhassa turkuaz olana bayıldım.

Canım çok teşekkür ederiz.Doğur bir kız ne güzel Allah gönlüne göre verir inş Derinede arkadaş olur

bilge nin,melis in ve gülce nin cicleri çok güzeller rengarenk çok tatlı hepsi güle güle giysinler...
gülcecim bitirmişsin pançoyu çok güzel olmuş ellerine sağlık
eylülcüm melisin gri eşfman ve işlemeli pantolonunun pembesinden bizde de var ama küçüldü...
çok güzeller hepsi

sağolun kızlar yaz geldi artık tabi başladık yazlıklara ..valla insanın herşeyi alası var da engel oluyoruz kendimize..

eylül bayıldım cicilerinize
hepsi harika yaa
en çok paçaları büzgülü bir pantolon vardı ona bittim

Selam kizlar ya bu ufak insanlarin kiyafetleri çok güzel oluyo! Ben de dogurmak üzereyim,gerçi henüz fazla kiyafetimiz yok ama bende olanlari sizinle paylasayim istedim_eger olur da fotolari ekleyebilirsem_.

Eklentiler

• $09_25812_s.gif
    5,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $09_25813_s.gif
    6,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $09_26531_s.gif
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC07725.JPG
    40 KB · Görüntüleme: 104
  • $DSC07733.JPG
    46,7 KB · Görüntüleme: 90
Fotolar biraz ufak mi oldu ne! Aldigim seyler çok ho$uma gitti,biberon isitmata yarayan türkçede tam adini bilmedigim bir alet ve termometre! Termometre çok ho$uma gitti hem kulagindan hem alnindan ates ölçüyo,banyo suyunu ve hatta süt isisini bile ölçebiliyor.Ve sadece 10€. Hepinize tavsiye ederim,çnk kulagindan ölçülünce tam iç ate$ini ölçmü$ oluyormu$uz.
ilerleyen günlerde de felç olan kayinvalidemin $u an i$lemekte oldugu kundaklarin fotolarini ekleyecem.Hepimize allah kolaylik versin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…