bebişleri yatarak emziriyormusunuz?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
43
ben oglumu artık yatarak emziriyorum ama orta kulak iltihabi yapıyomus yatarak emzirmek dogrumu acaba bilen varmı?

bide yatagınıza alıyomusunuz gece beraber uyudugunuz oluyomu?

Benim nacizane fikrim insan önce kendini düşünmeli yatarak yemek yenilebilirmi?Bende bu hatayı zamanında yaptım aman siz yapmayın çok tehlikeli. Birde uykuya dalıp çocuğun boğulma tehlikesi var. Kızım birkeresinde yataktan bile düşmüştü onu emzirirken yanıma yatağımıza almıştım

valla ben yatarak emzirmiyorum
hiç rahat edemedim çünkü
beraber yatmaya gelince
ona hiç taraftar değilim ben allah korusun hiç istemediğimix şeyler olabilir
allah meleklerimizi bize bağışlasın...

sakıncalı olduğu doğru.orta kulak iltihabına yol açtığı söylemişti doktor bize.
ben hep kalkardım geceleri.yorucu oluyor ama katlanmak lazım.

geceleri kalkıyorum sabaha karşı 5ten sonra yataga alıyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama cok mutlu oluyo oglum :)

ben oglumu artık yatarak emziriyorum ama orta kulak iltihabi yapıyomus yatarak emzirmek dogrumu acaba bilen varmı?

bide yatagınıza alıyomusunuz gece beraber uyudugunuz oluyomu?

canım ben 3 ay bebeğimi yatırarark emzirdim ancak öyle emiyordu şükür hiçbişeyde olmadı....şimdi 7 aylık oldu...

geceleri yanıma aldığım çok oldu özellikklede hasta olduğu zaman mutlaka yanımda yatırıyorum kokusunu içime çeke çekeeeee

geceleri kalkıyorum sabaha karşı 5ten sonra yataga alıyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama cok mutlu oluyo oglum :)
sabaha karşı uyandığında kendi yatağında tekrar uyumuyor yanıma alınca uyuyor o yanıma gelince eşimi gönderiyorum emzirme olayına gelince bende genelde yatarak emziriyorum gündüz bile kendiside en rahat yatarak emiyor havalar çok sıcak kucağımdayken ikimizin vucut sıcaklığıyla huzursuz oluyor yavrum

ben bıraz tembel mıyım neyım.. oğlum 10 aylık oldu ve ben hala yatarak emzırıyorum. prblrm yasamadım....

yatarak emzirmeyi dr um onermedi uyku esnasinda dalip bebegin burnunu tikkayabilirsin dedi bu ulkede o tarz birkac kotu olay olmus bende korktum kalkip emziriyorum yataga almaya gelince malesef sabaha karsi emzirmeden sonra yanima alip yuzustu yatiriyorum sabah tum gaz olayida bitmis oluyor aslinda onun guzel kokusunu cekmek icin aliyorum belkide ancak haftada 2-3defa alismasindan da korkuyorum

ben oğlumu gündüzde gecede yatarak emziriyorum,çünkü daha rahat ediyor..kucağımda huysuzlaşıyor.ama yatağıma almıyorum,kendi beşiğinde uyuyor..

canım kesinlikle yatarak emzirme çok tehlikeli orta kulak iltihabının yanı sıra genzine çok kolay kaçıyor çok dikkat etmen lazım ve kesinlikle yatağına alma

Bende kızımı yatarak emziriyorum ama ben biryerde mecbur kaldım dikişlerimden dolayı uzun süre oturamadım ve başka çaremde yoktu. Ama tabi benim kız alıştı ve biz artık geceleri yatarak emiyoruz hatta birlikte yatıyoruz bazen uyuduğumda oluyor çünkü yaklaşık 2-3 saat emmek istiyor yalancı emzikte almıyor. Defalarca deniyorum yatağına koyduğum an uyanıyor. İnşallah biraz büyüdüğünde unutur.

Birde benim etrafımdaki arkadaşlarım ve ablam yatarak emzirdi hemde tam 2 yaşına kadar hiç birisindende öyle orta kulakla ilgili bir şikayet duymadım.

canım eğer yatarak emzirme orta kulak enfeksiyonuna neden olsaydı ,emzirme pozisyonları arasında yer almazdı.gece için ise evet tehlikesi var biraz anne uyuyabilir bu sırada burnu kapanırsa nefes alamaz.yatagınızda birlikte yatırma ise yine tehlike çünkü anne uyuyup bebeğini altına alma riski var.ben sağlık ocagında calışırken 2 yılda 3 vaka ile karşılaştım anne bebeğinin üstüne yatmış ve buşekilde 3 bebek ölmüştü.

benim kizim 10 aylik oldu. son 2-3 aydir yatarak emziriyorum. zaman zaman da oyle uyuyor. sabahlari da erkenden yanimiza geliyor.bazen esim, baska bir odaya tasiniyor tabii. bilmiyorum tabii ne kadar dogru yaptigimiz ama insan bir sure sonra yorgunluga yenik dusuyor.

ya bide hava öyle sıcakki cocuk kucagımda ter su içinde kalıyo ama yatarak cok keyifli emiyo

yatarak kesinlikle emzirmiyorum orta kulak iltihabına neden olduğu doğru... ilk doğduğu zaman 1 ay falan sabaha karşı emzirdikten sora yanımda yatırıyordum ama tedirgin uyuyordum zaten beşiği yanımda ve onu görebileceğim mesafede asıl benim merak ettiğim kendi odalarına ne zaman alacağız ben şimdiden onu düşünüyorum bana kalsa 1 yıldan önce ayırmam ama alışırsa buseferde ayırmak zor olur

yaa kızlar yatarak nasıl emziriyorsunuz?
ben denedim bir türlü beceremedik
çocuk telef oldu memeyi alcam diye, alamadı
bir tuttu sonra ben put gibi kaldım kımıldayamadım

ben hem yatarak hem kucakta yani kisacasi memeyi emsinde ister yatarak ister oturarak farketmiyo. Gece yanima asla yatirmiyorum o hatayi büyük oglumda yaptim simdi hala yanimda uyuyor esimse kanapede simdi kara kara nasil kendi yatagina alisacak diye düsünüyorum. Benim bir tanidigimda 2 bebegini bu yüzden kaybetti.

Son düzenleme:
ben bebegımı hıc yatarak emzırmedım oglumu rıske sokamam allah korusun kıyamam ona kalkıcam tabıkıde gecelerı de gunduzlerıde kucagında emzırıyorum yataga alma konusuna gelıncede oglumla ıkımız bazen gunduz 1-2 saatlıgıne uyuruz oda nadır

X