- 3 Temmuz 2008
- 2.482
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu kadar düşünmeyin kızlar ya
2 -3 ay erken vericeksiniz de nolacak
boşverin bekleyiverelim, uğraşmayın ona sorcam buna sorcam diye
bir eksiklik olacağını sanmıyorum ben 2 ay bal süt vermedik diye
Bence sen doktoru dinle sonuçta bizim doktor dokuzuncu ayı bitirdiğinde söylemişti her ay yeni birşeye başlıyoruz on aylık olunca belki bizimkide başlatır.Hem hepimizden iyi Çınar'ı dokorun tanıyor.Mesela Taylan biraz küçük doğdu doktorumuz Taylan'ı iyi tanıyor ve hesaplama yaparken değerlendirirken onuda düşünür başka doktora gitsem o doktor bilmez.Ya aslında orası öyle ama doktorumu ek gıdaya geçişte dinlemedim şimdi yediremiyorum. Sütte de aynı şey olmasını istemiyorum.. Hoş Hurşit abi benim oğlum içmeyecek ama şimdiden tattıralım dedi. İnsanın kafası allak bullak oluyor be şekerim.
Mesela işte bizimkide yumurta akını başlayalım dedi...CADIARZUbiz sen son geçen ay dr gitmiştik bundan sonra 1 yaşında gelin dedi ama süt bal yumurta akı tuz şeker vermeyin dedi
Bence sen doktoru dinle sonuçta bizim doktor dokuzuncu ayı bitirdiğinde söylemişti her ay yeni birşeye başlıyoruz on aylık olunca belki bizimkide başlatır.Hem hepimizden iyi Çınar'ı dokorun tanıyor.Mesela Taylan biraz küçük doğdu doktorumuz Taylan'ı iyi tanıyor ve hesaplama yaparken değerlendirirken onuda düşünür başka doktora gitsem o doktor bilmez.
Mesela işte bizimkide yumurta akını başlayalım dedi...CADIARZU
bugün sabah kahvaltısından beri bişey demedi Enes beni sinir etti ben yemeği veriyorum o dışarı çıkarıyo bıktım bu çocuğun yemek yememesinden
Bizimde yine başladı diş sıkıntımız bir ay bir ay çıkarmasak bir ay rahat etsem bende Taylan da.Sabah iştahsızdı şöyle böyle kahvaltı yaptık,uyudu uyanınca elma ve ceviz yedirdim sıkıntıyla,öğlen tavuk eti,karnabahar,şehriye yedi dışarıda yedi o açıdan güzeldi.Eve gelince biraz mamaya armut rendeledim yedi,şimdi annem mercimek çorbası ve yoğurt yedirmeye çalışıyor.Sonra umarım uyur...
ben bugün defneye kıymalı şehriyeli yeşil mercimek yaptım.
1 tane arpacık soğan koydum içine.
çok sevdi bütün tabağı bitirdi, üstüne biz yemek yerken yoğurt yedi
hala mam mam diyordu
midesi delindi bugün çocuğun
kızlar bişey sorucam, ban soğan kavuruken z. yağı değil de çiçek yağı koyuyorum, zeytinyağını kavurmada kullanmak sağlıksız diye duymuştum, siz nasıl yapıyorsunuz?
ben bugün defneye kıymalı şehriyeli yeşil mercimek yaptım.
hala mam mam diyordu
kızlar bişey sorucam, ban soğan kavuruken z. yağı değil de çiçek yağı koyuyorum, zeytinyağını kavurmada kullanmak sağlıksız diye duymuştum, siz nasıl yapıyorsunuz?
doğrusun,ben de mısırözüyle kavuruyorum.ben bugün defneye kıymalı şehriyeli yeşil mercimek yaptım.
hala mam mam diyordu
what is ulmak ?Umarım biraz önce bu sevimsiz dış çıkartma sürecini atlatır tatlı Taylan'ımız. Afiyet olsun tatlişkoya. Bugün Çınar'a beyazı hariç rafadan yumurta verdim sabah. Doktorumuza sormadım rafadan yumurtayı ama herşey verebilirsin sözünden ilham ve cesaret aldım :)) bir güzel itirazsız yedi. Toxsoplazma ihtimali nedense uçuverdi aklımdan (( öğlen tam 5 kişi ulmak çorbası yedirmeye uğraştık. ( anneanne, babaanne ve dedelerle) biraz yedi ve uyudu. Bugün meyvelerinin yüzüne bakmadı. Akşamda çok az köfteli ıspanak yedi.
yani xeno cum sen de abarttın bu doğallık filan muhabbetlerini :)Ben su ile öldürüyorum