Hayatım tabiki tanışmıyoruz ben İstanbul da yaşıyorum sen Ankara da bir kaç kere Ankara ya gelip bir kaç saat kaldım gittim.Orhan Veli gibi düşünürüm Ankara nın en güzel yeri garı İstanbul la dönüyorsun.Bir insanın kullandığı kelimeler,yazım şekli,onun kişiliği hakkında ip ucu verir bu açıdan ben böyle düşünüyorum.Ayrıca boyun uzunmuş eşininde, genetik olarak Lina da uzun boylu olma ihtimali yüksek.sevhancığım,
senle tanışıyor muyuz yoksa? dikkatimi çekti de hep genleri iyi diyorsun ya.
Demek karışmıyor yok Taylan tam bir felaket o konuda birde daha öncede yazmıştım saçlarımdan tutup dudaklarımdan öpüyor.TV izlemez nereden öğrendi bende bilmiyorum çok fena babasıyla arası sadece gezmeye götürdüğü zaman yaklaşıyor adama eşimde iyi bir adamdır çok severiz birbirimizi yani bir kötülüğünüde görmedikki bugün kepçe almış Taylan'a inan eline bile almadı,geçer heralde şimdi çok fena bana bağlı ve kıskanıyor.Eşimde valla alınıyor üzülüyor arada küçük deyip geçiştiriyorum.Gerçekten bir insan yetiştirmek ne kadar zormuş anne olmak tarifi imkansız bir sorumluluk onları biz doğurduk ama karekterlerini biz belirleyemiyoruz sadece iyi örnek olabilirsek yönlendirebiliriz.Sevhancım,canım,taylana geçmiş olsun..annesinin yaptığı yemeklerle en kısa sürede düzelecektir..Yiğitin hiç öyle babayı kıskanma gibi bir durumu yok..özellikle eşimi yanağından öpüyorum yanında ne yapıcak diye..gülüyor benim oğlan..
Biz genelde yazlıkta olduğumuz için,bu aralar kova,kürek,deniz ve aydede ile ilgileniyoruz..Bütün zorluklarına rağmen büyüyüşlerini görmek muhteşem bir şey..
ya bizim dr hiç öyle bişey demedi.sinir oldum bak şimdi.
balık yağını da vermiyorum artık.