- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
xenocum valla benim de DNA testim kokoreç olur herhalde, denesem mi yerse sabah akşam veririm artık. hamileyken kokoreç ve işkemce çorbası aşerirdim, yemedim tabii.
xenocum bir de şunu dene, biz mangal yaparken pirzola yedi hem de iki tane babasının elinden. haftada 3 gün mangal yapaım bakalım ne olacak. gerçekten bir dene, pirzolayı ver eline.
bir de vimin c dene canım, ben verdim kızıma bişey olmadı sonuçta o da vitamin, biz de sadece bir ay işe yaradı, iki aydır bişey görmüyoruz. ama olsun biraz toparlar belki, kilosunu sormuştum hala cevap yok. aslında oğlun obez ve sen bizi kekliyorsun di mi? şaka bir yana vtamin değişikliğinin belki etkisi olur diye bu ay da başka vitamin alayım diyorum. bir deneyeyim bakalım sonuçta hepsi yapay şey yani aynı şey. manyaklaştım mı ne?
He he he .. Çınar'ın kilosunu söylersem siz ahanda beni oyarsınız. daha öncede söyledim nasıl oluyorsa bu adamın kilosu ve persantili çok iyi. Ama yemin ederim Çınar'ın ölüsünü göreyim yalanım varsa adam aç dolaşıyor. Deve mi dir??? hörgücü varsa nerdedir ve içinde ne vardır vallahi billahi ekmek kuran çarpsın bilmiyorum. Tek bildiğim cork cork emdiği ve kilo aldığı. Ama obez değil. Eskisine nazaran çoook zayıfladı. Bu arada kilo bilgi departmanını kapattım. Ne zaman kilosunu söylesem nazar değil ama çocuk hastalanıyor. Çok denedim bunu o yüzde no comment