Kızlar,bu arabaları kontrol etmesi kolaymı pekii..yani bebek arabasının sürümü gibi rahat mı..
daha rahat valla bu bisikletler. ama maaslesef benimki sıkıldı bile, artık pek binmiyor, dün alışveriş merkezine gittik saatlerce koşturdu arabasına da binmedi yoruldukça kucak istedi. ya hiçbirşey yemediği halde bu enerjiyi nerden buluyor. ben bu yüzden çikolata veriyorum işte, çok hareketli en azından enerjisini alır.
sevgili viola, parklar bu bisikletlerle dolu. git bir parka bir rica et oturt bir dene istersen, yiğitin hoşuna giderse alırsın. sürmesi arabadan daha kolay ama arabayla bir yere götürürsen zorlanabilirsin çünkü katlanmıyor.bizim araba jeep olduğu için rahat koyuyoruz ama normal arabanın bagajına girmez. bizim evin hemen yakınında park olmadığı için parka arabayla gitmek zorundayız.
Çok rahat. Hatta normal arabalardan daha rahat. Bizimkini kuzenim yurtdışından getirdi aynı zamanda uzaktanda kumanda edilebiliyor ve akülü.Bu nedenle kısa mesefa dolaşacaksak çubuğunu bile takmıyorum zaten Çınar'da istemiyor. Aklı sıra kendi gidecek :) Çubuklu haliyle bile çok rahat. Arbayla şehirde malesef engelli yaşıyor insan kaldırımlar yüzünden. Bu nedenle 2 tane arabamız var bizim. İlk aladığımız araba kocamandı yazlıktan geldiğimiz gibi gidip puset almıştım. Uzunca bir süre onunla idare ettik. Bahardan beri bu zımbırtı ile keyifle idare ediyoruz. Sıkılınca artık ne yaparız bilmiyorum. Akülü başka modellere geçsek arabanın bagajına sığmayacak bende şimdiden kara kara düşünüyorum.
kızlar ben bu aralar yedirmekiçin hiç bir şey bulamıyorum resmen zaten çok aşırı iştahsız çünkü kızımın yediği çok az şeyler vardı sebze çorbası vs...ama brokoliydi şimdilerde de o yok biraz buzluğa atmıştım onlarıda tükettik kzım yemiyor taze fasulye şimdilerde de çıkan yaz sebzelerinide bezelye olsun kabak olsun ne yapmalıyım sizce .....
bu da biizm cimcimenin doğumdan çnce ananesinin aldığı bisikleti küçüklüğünden beri biniyor çok hoşuna gidiyor artık arabamızı değil bunu kullanıyoruz daha iyi oldu hem ışıklı boncuklu müzikli hayvan sesleri çıkarmasıda çok hoşuna gidiyor bence çok güel ve gerekli arabadan daha iyi.....[/URL][/IMG]
ah sevhanım ahKinderin süt dilimini Taylan'da çok seviyor çubuk krakerde seviyor vermeyi tercih etmiyorum annem arada gezdirirken veriyor onu biliyorum,çikolata falanda süt dilimi dışında aynı firmanın pingui sini yiyor başka vermiyorum,tabi büyüdükçe isteyecek.Bazen kızlar sizede oluyordur çevredeki sevenler çikolata vs.vermek istiyorlar bu beni rahatsız ediyor bebeğimin çok yakından tanımadığı kimseden yiyecek almasını istemiyorum,bunundan bir kaç sebebi var.
Bugün oğluma sebze çorbası yaptım,akşam ise pilav yatmadam önce devam sütü...
Öpüyorum hepinizin bebeklerini kocaman kocaman.