xeno yerim ben o magandayı
bu arada su çiçeği biz de olduk ama aşı olup hastalığa yakalanan bir bebek var, arkadaşımın oğlu
nasıl iş bu anlamadım
dondurma 1 kere yalattım, çikolata bilmiyor
tek abur cuburu dışarıda huysuzlandığı zaman çubuk kraker o kadar
bir süre daha böyle gidecek, erken tanışmasını istemiyorum ben
ilerde engel olamayacağız nasılsa
Ay xenom çok güldüm ya Çınar hızlı valla annesi yaşıtlarınıda beğenmezmiş canım benim ya çok tatlı bu bebeler .Çikolata dedinizde ben Gülceye veriyorum zaman zaman kesinlikle yemiyor tadına bakıyor ağzına gitmişse tükürüyor şaşıyorum ya bu çocuğa çikolata sevmeyen çocuk olurmu denemek için veriyorum ama yok istemiyor abur cubur adına hiçbirşey istemiyor dondurma puding her çeşit çikolata sevinmelimiyim bu duruma bilemedim.
Yanıt veriyorum: Sevinmelisin :))
Bu arada tatlıyı kes bakalım birgün lak lak su içmeyi kesecek mi?? belkide iştahsızlığı o yüzdendir
Günaydın kızlar..Ben yiğite hiç çikolata vermedim..dondurmayıda bir kere azıcık tattırdım..aynen benim oğlanda çubuk krakeri seviyor..xenom,canım çınar hızlı çapkın maşallah..bisiklet demişsin,bu arkadan uzun sapıyla ittirilen bisikletlerden mi..
çubuk kraker herkesin sakinleştiricisi sanırım,bende veriyorum arada.kinder süt dilimini verdim birkaç kere dışarıdayken çok sevdi ama evde verdiğimde yemedi:)dışarıda daha tatlı geliyor galiba.bu arada uzun saplı bisikletler kullanışlı mı kızlar?
çubuk kraker herkesin sakinleştiricisi sanırım,bende veriyorum arada.kinder süt dilimini verdim birkaç kere dışarıdayken çok sevdi ama evde verdiğimde yemedi:)dışarıda daha tatlı geliyor galiba.bu arada uzun saplı bisikletler kullanışlı mı kızlar?
Bende aldım tabi aldığım hiç bir oyuncakla ilgilenmeyen oğlum bisikletede binmiyor,araba aldım,at aldım,salıncak aldım hiç birini kullanmadı ama tabi bir çok bebeğin bu oyuncaklarla çok eğlendiğini gördüm.çubuk kraker herkesin sakinleştiricisi sanırım,bende veriyorum arada.kinder süt dilimini verdim birkaç kere dışarıdayken çok sevdi ama evde verdiğimde yemedi:)dışarıda daha tatlı geliyor galiba.bu arada uzun saplı bisikletler kullanışlı mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?