kirazı kendisi nasıl yiyor maşallah,çekirdeğini falan çıkarabiliyor mu?
yanımızdayken dikkat ediyoruz.bahçede var bizi oraya götürüyor yemek istiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kirazı kendisi nasıl yiyor maşallah,çekirdeğini falan çıkarabiliyor mu?
Kızlar bebeklerinize bıldırcın yumurtası veriyormusunuz?bir yerde okudum bebeğin sağlıklı gelişimi ve bağışıklık sisteminin gelişimi için önemli bir besinmiş hem ayrıca bebekler sıcakta kocaman yumurta yemezler ben aldım bir denicem...
30 derece sıcakta kuş gribi virüsü yaşayabilirmi?kuş gibi aynı zamanda tavuk yumurtasınıda etkilemiyormu?Ayrıca aldığım sokakta satılan açık yumurta değilki.Ama yinede düşünmekte fayda var beni bu kuş gribi olayı pek etkilemesede sağol canım uyarın için.Ben yaklaşık 3 ay önce doktorumuza sormuştum bıldırcın yumurtasını. Kuş gribi nedeniyle önermiyotum kendi kızıma bile vermiyorum demişti. Bilgilerine
Bizim burasıda felaket sıcak kızlar.ben yiğitin suluğunu meydana bırakıyorum,gelip gidip içiyor.sürekli dolduruyorum:)arada bacaklarına da döküyor,sıcak geliyor sanırım zaten gün içinde evde sadece bezle duruyor..
Bilmiyorum ki ama tek bildiğim yumurtayı bile iyi pişmiş vermek zorunda olduğum. Keskinoğlu'nun doğal yumurtasını veriyorum onu bile iyi pişirmemi söylüyor kuş gribi yüzünden Hurşit abi30 derece sıcakta kuş gribi virüsü yaşayabilirmi?kuş gibi aynı zamanda tavuk yumurtasınıda etkilemiyormu?Ayrıca aldığım sokakta satılan açık yumurta değilki.Ama yinede düşünmekte fayda var beni bu kuş gribi olayı pek etkilemesede sağol canım uyarın için.
sen onu denize götür bol bol.
Bilmiyorum ki ama tek bildiğim yumurtayı bile iyi pişmiş vermek zorunda olduğum. Keskinoğlu'nun doğal yumurtasını veriyorum onu bile iyi pişirmemi söylüyor kuş gribi yüzünden Hurşit abi
çikolata veriyor musunuz? benimki bayılıyor ben de veriyorum, yemek yemiyor en azından onu yesin