- 13 Mart 2009
- 319
- 1
ben hiç vitamin kullanmafım.demirde.balık yağı da.bugün türlü ve bulgur pilavı verdim.birde anıla bisiklet aldık üstüne oturuyor biz ittiriyoruz.
vermemenin neydi neydi, merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç vitamin kullanmafım.demirde.balık yağı da.bugün türlü ve bulgur pilavı verdim.birde anıla bisiklet aldık üstüne oturuyor biz ittiriyoruz.
xenocum vimin c şurubu bir dene istersen. şu anda iştah açıcı olarak o lanse ediliyor. bizim eczanenin kapısına bile yazmışlardı iştah açıcı şurup geldi diye, sordum vimin c ben zaten alıp kullanmaya başlamıştım. ilk kullandıımda birkaç gün sanki bir nebze fayda etmişti.
o ay aynı zamanda pediasure ve gece sütüne tahıllı mama da eklemeye başlamıştım, 720 gr. aldı o ay. yediklerinde pek bir değişiklik olmamasına rağmen. tam olarak hangisinin fayda ettiğini bilmiyorum, aynı şekilde devam etmeme rağmen sonraki ay hiç kilo almadı geçen ay da 270 gr. aldı. ama en azından yaşına 8800 girerken bir ayda birden 9520 oldu ki mucize gibi. yani en azından toparladı biraz, persantili %25'in altına inmedi en azından.
sen gece biberonla süt falan veriyor musun? Çınar kaç kilo şu anda?
pardon ya sen emziriyordun, ben 6 ay emzirebildim.
Doktoruna şunu da sor , b vitamini iştah açıyor ama sadece B vitamini var mı onu bilmiyorum.
Saol canım mutlaka soracağım
Tatlım günaydın,aşı demişsin hangi aşı bu?kaçırdığımız bir aşı olmasında arada:)
su çiçeği aşısı yaptırdınız mı?
bizde de mercimek çorbası vardı.kirazı kendisi yiyor.
Canım aşılar Çınar'ın düzeltilmiş yaşına göre yapılıyor sanırım. 15. ayda pönomokok aşısının son dozu var.