bugün ne sıcaktı.tavuk haşlayıp şehriyeli yaptım anıla.birde domatesli pilav.alttan diş gelmeye başlayınca maşallah yemesi düzelti tekrar.kestane püresi veriyorum ben kahvaltıda deneyen varmı.
violacım maşallah inşallah böyle devam eder
muhallebi vermeye korkuyoruz senle walla
defne de 3 gecedir ağlayarak uyanıyor, yanıma alınca susup uyuyor emmese de
alışırsa diye ödüm kopuyor uyuyunca yerine koyuyoruz hemen
bir de üstünü örter örtmez uyanıyor
off çok yorucu bu aralar
Sormayın Çınar zaten iştahsızda alt köpek dişleri çıkıyor. Damağı bembeyaz. 11 ve 12. diş çıktı çıkacak ama hep diyorum ya fuzuli işgal. Nasılsa birşey yemiyor. Dolayısı ile dişler bir işe yaramıyor. İstimlak etti oğlumun ağzını adi dişler.. Acısı cabası
çok şaşıdım xeno valla dediğin gibiyse benim kuznin kızı 2buçuk yaşında çıkardı azıları...ee ondan yemez çocuk yazık ne acılar verir...kıyamam..
ela da çoook iştahsız günlerdir...eskiden ne güzel yerdi yavrum yemiyooo bende kuduruyorum yaa(
bugün 2 saat uçak yolculuğu yaptık ve tam bir felaketti..kakasını yaptı uçakta batrıdı bütün üstünü başını...kabinde minnacık bizimki de cıyak cıyak ağladı ayyy ne yolculuktu
ben artık başladım inek sütüne akşamları gerçi ben başladım benim kız başlamadı daha uufff(
benim kız mısırı çok seviyor, bugün hiçbirşey yemedi kahvaltı dışında. parka gitmiştik dönerken yarım bardak mısır yedi uyudu şimdi. ben de pediasure verdim.
mısır en azından saatalıktan daha faydalıdır herhalde
rüzgar bey çilek sevmedi,kayısıya dönüp bakmadı.şeftaliyi tükürdü.kirazı görünce kaçtı.galiba biraz meyve sorunumuz var Çok üzgünüm çoook