Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendime kabuklu prinç kullanıyorum.
çok teşekkür ederim bilgilerin ve tarifin için. burda bulamadım birde diyet bölümlerine bakayım.
Ben kendime kabuklu prinç kullanıyorum.
çok teşekkür ederim bilgilerin ve tarifin için. burda bulamadım birde diyet bölümlerine bakayım.
Canım Aydın'da Tansaş vardır muhtemelen. Ben İzmirde büyük tansaşlarda organik reyonundan alıyorum markası ışık
Canım Aydın'da Tansaş vardır muhtemelen. Ben İzmirde büyük tansaşlarda organik reyonundan alıyorum markası ışık
tatlım ben aydında değilimki küçük bir ilçedeyim aydın bir saat( gidiş gelişlerde bakarım çok sağol.
Bu arada uzun zamandır yiğit geceleri 4-5 kez uyanıyordu,bizde artık uyku uyuyamaz hale gelmiştik..dün akşam yine 7 gibi yemeğini yedirdim..gece saat 10 a doğru ilk kez muhallebi yaptım..nestlenin özel sütünü almıştım..ve süper birşey oldu yiğit sabah 6 ya kadar uyanmadı..yavrum acıkıyormuş demekkii,bizde güzel bir uyku uyuduk:))
Bu arada uzun zamandır yiğit geceleri 4-5 kez uyanıyordu,bizde artık uyku uyuyamaz hale gelmiştik..dün akşam yine 7 gibi yemeğini yedirdim..gece saat 10 a doğru ilk kez muhallebi yaptım..nestlenin özel sütünü almıştım..ve süper birşey oldu yiğit sabah 6 ya kadar uyanmadı..yavrum acıkıyormuş demekkii,bizde güzel bir uyku uyuduk:))
Bende uyutmadan önce mutlaka Taylan'a ya sütlaç yada muhallebi veriyorum yoksa çok sık kalkıyordu.Bazende susadığı için kalkıyor,anne çay derse susamış anlamına geliyor sanki çok çay içiyorda beyimiz çay meraklısı.Bu arada uzun zamandır yiğit geceleri 4-5 kez uyanıyordu,bizde artık uyku uyuyamaz hale gelmiştik..dün akşam yine 7 gibi yemeğini yedirdim..gece saat 10 a doğru ilk kez muhallebi yaptım..nestlenin özel sütünü almıştım..ve süper birşey oldu yiğit sabah 6 ya kadar uyanmadı..yavrum acıkıyormuş demekkii,bizde güzel bir uyku uyuduk:))