Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim oglum da sabah kahvalti istemezdi ama simdi buldum domates cok sevdi.bende domatesleri rendeliyorum zeytinyagi;ekmek ici;salatilik;cok az tahin ve birgun yumurta bir gun peynir katiyorum kahvaltimiz bu.biskuvi meyve pek sevmez onlari da yogurtla veriyorum.Bazen corbalari da yogutla karistiriyorum.Makarna ;pilav ya domates sosuyla ya yogurtla hazirliyorum ancak boyle yiyior.merhaba benim 9 aylık bir kızım var iştahsızmı iştahsız oyun oynatarak yediriyorum öyle çok sevdigi yada severek yedigi bişey yok
bu sabah 1 yumurta sarısına 3 cicibebe katıp zorla yedirdim
içine pekmez yada peynir kattıgımda yemiyor
sonra 50 cc anne sütü içti
sabah 6 da uyandı bu saate dek bunları yedi
başka önerileriniz varmı
çok katı şeyleri yiyemiyor ögürüyor
çok sulu hazırlıyorum kaşık mamalrını felan
bu arada ben selma
kızımın adı ela zümra
samsunluyum samsunda oturuyorum
Taylan ne zaman arabaya binse sıkılır ve ağlardı eşim araba kullanmıyor bizim için kabus olmuştu bir yere gitmek.Ancak geçen gün acıbadem-kartal arası yolculuk yaptık yani otobuse bindik oğlumla ben,inanılmaz mutlu oldu hep el sallayıp hayranlıkla baktığın şeyin içine girmişti Taylan doğduğundan beri ilk defa keyifle yolculuk yaptık.otobuste oldukça güzeldi yıllar var otobüse binmiyordum ama benimde çok hoşuma gitti.Sen arabadan bahsedince benimde aklıma otobüs geldi.Allah yüzüme baktı ve Çınar karadutu sevdi. Fakat yeni trendi arabada yemek. Bütün gün İzmir'de turluyoruz. Ben araba kullanmaktan yoruldum, Çınar gezmekten yorulmadı.
Taylan ne zaman arabaya binse sıkılır ve ağlardı eşim araba kullanmıyor bizim için kabus olmuştu bir yere gitmek.Ancak geçen gün acıbadem-kartal arası yolculuk yaptık yani otobuse bindik oğlumla ben,inanılmaz mutlu oldu hep el sallayıp hayranlıkla baktığın şeyin içine girmişti Taylan doğduğundan beri ilk defa keyifle yolculuk yaptık.otobuste oldukça güzeldi yıllar var otobüse binmiyordum ama benimde çok hoşuma gitti.Sen arabadan bahsedince benimde aklıma otobüs geldi.
oğluma bugün uydurmasyon bir yemek yaptım,kabak havuç,kıyma bulgur ve patates karışımı yedi şimdi uyuyor.
şükocum
hangi vitamin şurubundan verdin?