• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisler kac kilo kizlarr

bizde meleğimi bugün tarttık 5 kilo geldi fakat 200 gr üstüne saydılar 4800 şuan.doğduğunda 2740idii43 günlüğüz: .hemşire maşallah iyi almış dedi sütün yarıyor dedi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:::nazar:

canım sizede çook geçmiş olsun benimde bebegim yogun bakımda 4 gün yattı ve 4 günde çook zayıfladı ama şimdi 32 günlüğüz ve bebişimiz 4200 gr yavaş yavaş toparlanmaya başladık ALLAHa çook şükür inşallah sizde biran evvel toparlanır kilo alırsınız a.s.

3820gr dan 3610 gr düşmüştü bebeğim 20 günlük oldu kontrolde 4100gr olmuş sütümde yarıyomuş içim rahatladı.:teytey::nazar:

3340gr dan 3250 ye düşmüştü bebişimin kilosu şimdi 29 günlük ve 4150gr olmuş teyzeleri
boyumuz da 50cm den 53 cm e uzamışş
nazar değmesin meleklerimize...

kızlar 3610 gr doğan bebişim kızım bugün tam 32 günlük ve 4860gr olmuş maşallahhhhhhhhhh prensesime
bebeklerimize nazar değmesin kızlar

benim kızımda 3 600 doğdu 9 nisanda bugun asımız vardı tartıldık 5 kilo geldi maaaşallah diyim doktor ii kılo almıs dedı.maasallah

çok geçmiş olsun... benim bebeğimde 3820gr doğdu doğdu zaman ilk emmesi çok iyiydi ama sonra sürekli uyumaya başladı önce hemşireler normal henüz anne karnında gibi hssediyor vs dediler ancak sabahdan gece 2 ye kadar emmeyince tahliller araştırmalar yapıldı kandaki lokosit değeri yüksek olduğu anlaşıldı. emmiyor biberon almıyor hortumla beslediler ve yoğunbakıma alındı 4 gün kaldı..buarada emmeye başladı mama takviyeside yapıldı sonra sarılık oldu sarılık oranı çok yükselince tekrar hastaneye yattık fototerapi uygulandı ..emmesine rağmen sarılık yeterince düşmeyince mama takviyesine devam dedi dr.sarılık nihayet düştü.en son kilosu 3820gr dan 3610 a kadar düştü çarşamba günü muayanemiz var bakalım kilomuz ne kadar oldu sütüm yaramıyormu diye tedirgin oluyorum inşallah yarıyordur.mamaya devam etmeyiz..yasakkelime

merhabalar siteye yeni uye oldum sayılır arkadaşlar kimseyi tanımıyorum ama uazılarınızı oludm bebeğine çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda bebişine sağlık sıhhat versin unutmaki hiç bir anne sütü yaramıyo diye bişey yok
bazıları kilo aldırır bazıları aldırmaz ama zekası için anne sütü şart dostca ve hoş0ca kalın

Bugun tam 1 aylik oldu kizim ve kilosu suan 4100.Ilk dogdugunda 3040 gr di sonra 2860 gr oldu hastaneden cikarken.Yani hesabima gore kizim 25 gunde 1 kilo 250 gr almis.Yani ortalama kizim haftalik 350 gr aliyo.Doktorum cok iyi sutun cok yariyo dedi.Mosallah kuzuma ilk zamanlar bacaklari o kadar inceciktiki simdi katkat olmaya basladi bile yirim o bacalarini yirimmmm:nazar:

Benim kızım da 2.230 20 günlükte doktor hesapladı 2.700 dedi.Kaybettiğini düşünerek 2.100 üzerinden hesapladı günde 35 gr almış dedi alt sınır da 20 gr mış.Benim sütüm yaramıyor galiba napmalıyım ki?Gerek görse mama takviyesi yapardı sanırım.Bu hafta yine kontrol var 1 aylık oluyor inşallah bakalım ne olmuş?

benim kizim 21 gunluk dogdugunda 3060 gr di ilk hafta 2770 oldu ardindan 1 haftada 400gr aldi dogum kilosunu gecti dun tartildi 350 almis ebe sasirdi 3580 olmus cok istahli sutumde iyi sanirim heralde kirkindan sonra lahmacun yemeye baslar yoksa doyacak gibi durmuyor oburcuk kizim

Evet benim bebeğimde doymak bilmiyor ara sıra kebap söyliyelim diye espiri yapıyoruz bizde...Oğlum 2860 doğdu 2660 düştü 30 gün sonra 4060 idi bir ayda 1400kg almış .Önceleri sürekli emdikçe eşim ve annem doymadığını düşünüyordu sürekli mama takviesi yapmak istediler ama hep karşı oldum neyse aldığı kiloyu ve doktorum beğenisini görünce artık vazgeçtiler.Umarım hep böyle sağlıklı gider hepimizin bebekleri...

bizim böcek de 3200 dogmustu sonra 2800 e düştü
dün dr gittik 3600 olmuş
2800 ü baz alarak 800 gr almış dedi dr
ama bana az geldi
sizce normal mi?

benim bebeğim doğduğunda 2600 dü 12 nisanda doğum yaptım buğün tartırdık 3800 geldi fakat kıyafetleriyle sizce nasıl kızlar

selam kızlar,
benim oğluşumunda kırkı çıktı.dün doktordaydık..tam 5.350 gram olmuş:))

bizim efe bey 3
kilo 100 gr doğdu ama 2700e düştü şimdi tam 4 kilo bu salı 40 gün olacak inşallah sütüm azaldı ya inşalah zayıflamaz yavrum

Back
X