• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişine isim bulanlar...

aklımda kalmış isimler: kız:berfin,talya,ada,sude,ecrin,niran,arya,destina,lidya,sahra,alara,çisem,berru,mina,mevheş,lal,nevbahar,selenay,pırıl,ilkim,serra

erkek: pamir,ogeday,atlas,demir,tonyukuk,beslan,erim,çağan,baransel,bleda,şafak,buğra,affan,cihan,enes,tufan,doğu,semir

nekadar enteresan isim varsa aklımda kalmışş anlaşılan.....ha benimde oğlum olcak nasipse.....bende hiçbirine ısınamadım o ayrı :)

slm benım oglumun adı EGE olucak ınsallahh.allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...

amin.e izmirli yavruya pek yaraşır...ege isim olarakda güzel memeleket olarakda ege güzeldir..........aklıma gelenlerden devam ediiim: kız: sima,aylin,selena,tuana,berfin,roze,deren,şevval,akasya,belinda,biricik,lila,eftelya,lamia,suzan,bergüzar,leyla,ahsen,melike,yudum

erkek:şahan,tolunay,baturay,çınar,çevik,dengir mir,yaman,kor,asil,çelik,cihat,murathan,soykan,barut,bayhan,ekin

Benim bebeğimin cinsiyeti daha belli diil. ama isimler çok uzun zamandır belli. Kız olursa İsra: Kuran'dan bir sure. Eğer erkek olursa ebrar:Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin. Anlamında.

Erkek çocuğa isim koymak daha zormuş. Benim beğendiklerim de bunlar.

Anıl
BURAK: Kişinin ruh durumu; Hz. Muhammed'in Kudüs'te dağa çıkarken bindiği at benzeri hayvan
ÇAĞAN: Bayram; Doğan kuşu
Çağlar
Derin
Emre
Emir
ERKİN: İstediği gibi davranabilen,özgür
GÜNEŞ: Gezegenlere ısı ve ışık veren gök cismi
KEREM: Lütuf
MERT: Yiğit, sözünün eri
onur
Tuna
Yiğit