Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklımda kalmış isimler: kız:berfin,talya,ada,sude,ecrin,niran,arya,destina,lidya,sahra,alara,çisem,berru,mina,mevheş,lal,nevbahar,selenay,pırıl,ilkim,serra
amin.e izmirli yavruya pek yaraşır...ege isim olarakda güzel memeleket olarakda ege güzeldir..........aklıma gelenlerden devam ediiim: kız: sima,aylin,selena,tuana,berfin,roze,deren,şevval,akasya,belinda,biricik,lila,eftelya,lamia,suzan,bergüzar,leyla,ahsen,melike,yudum
cengizhan ın oğlu..hun imparatoruydu..dier oglu batu..ama ogeday da çok yiğitolmasına ramen alkolızmden öldüğü içinmi nedir batu daha sık tercih ediliyo
Benim bebeğimin cinsiyeti daha belli diil. ama isimler çok uzun zamandır belli. Kız olursa İsra: Kuran'dan bir sure. Eğer erkek olursa ebrar:Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin. Anlamında.
Erkek çocuğa isim koymak daha zormuş. Benim beğendiklerim de bunlar.
Anıl BURAK: Kişinin ruh durumu; Hz. Muhammed'in Kudüs'te dağa çıkarken bindiği at benzeri hayvan ÇAĞAN: Bayram; Doğan kuşu Çağlar Derin Emre Emir ERKİN: İstediği gibi davranabilen,özgür GÜNEŞ: Gezegenlere ısı ve ışık veren gök cismi KEREM: Lütuf MERT: Yiğit, sözünün eri onur Tuna Yiğit