slm kızlar hepimiz cinsiyetleri öğrendikten sonra yavaş yavaş isim bulma telaşına düşmüşüzdür.hadi burda paylaşalım ve bir isim sözlüğü çıkarealım ne dersiniz...
merhaba canım benim kızım olacak allahın izniyle ismini eylül düşündük eylülsu da olabilir.meleğimiz eylülde gelecek ve eşimle eylülde tanıştık :))) ama bir ara azra da düşünmüştüm
benim üğlum olacak inşallah ama isim konusu çk zor hem anlamlı, hem güzel söylenen hemde syadıyla birlikte söylenince uyumlu bir isim olsun istiyorum ama bulamıyoruuuuuuuummm
benim eşim de illa zeynep diyor ama yanına bir isim daha şart öyle değil mi? ha bide kız için ceylin ismi var ilgilenenlere ve anlamı da çooook güzel.tavsiye ederim.çok yakın bir arkadaşımın kızının ismi olduğu için ben koyamıyorum
ya ben hala öğrenemedim cinsiyetini 29 eylül doğum tarihim öyle gözüküyor kız olursa adını nehir koymak istiyorum ama hayırlısı sağlıklı olsun da tüm anne adaylarına selamlar...
slm arkadaslar bende kızımın adını ebru koymayı düsünüyorum ama ikinci bir isim daha istiyorum yanına ona karar veremedim hala sizde fikir verebilir misiniz acaba sırnaşık şey
selam kızlar benimde oğluşum olacak ama hala isimde karar evremedik. eşimlede uyuşamıyoruzzzz. benim dediğimi o beğenmiyor onun dediğini ben beğenmiyorum. aklımdan geçen isimler tuna, batu, deniz, eymen, nasıl sizce