Bebişimin ilk doğum günü

nurse_asya

Tuğra'nın Annesi
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
230
9
68
Kocaeli
Sevgili kk bayanları ve tecrübeli anneler benim oğluşumun mayısta 1. yaş günü var ve ben çok güzel olsun istiyorum ama nasıl bir doğum günü yapacağıma karar veremedim.Şimdiden kafama takmaya başladım.Sorularıma geçiyorum:
1.Kimleri çağırmalıyım?(akrabalar, arkadaşlar yada hepsi)
2.Evde mi yapmalıyım, dışarıda mı?
3.Evde yaparsam ikram önerileriniz neler?
4.Özel bir gün olması için değişik neler yapabilirim?
Not:Pastayı özel bebek temalı yaptırıcam ve evi süsleyeceğim.Bunun dışında değişik önerilerinizi bekliyorum kk'ın yaratıcı bayanları.

Simdiden hayirli olsun.Bence cok kalabalik olmasina gerek yok aslinda butun akraba ve arkadaslari cagirirsaniz ev cok kalabalik olur.Ben evde yapilmasi taraftariyim.Eger evde yaparsaniz annenizi,babanizi,kayinvalide ve kayinpederi cagirabilirsini,teyze,amca,hala ve dayilar varsa onlari da cagirabilirsiniz.İkram olarak yas pasta,kuru pasta,kek,kurabiye,pogaca,biberli ekmek,zeytinyagli yaprak sarmasi ve rus salatisi olabilir.

Önerilerin için teşekkür ederim yeliznur.Eşimde evde istiyor aslında haklısın ev iyi fikir ama değişik ne yapabilirim.Bebişim için farklı olsun istiyorum hani süprizler vs.Doğum dününde fotoğrafçıya götüreceğim birde stüdyoda fotoğraf çektireceğiz.Nasipsede her yaşında çektirmek istiyorum.Aklıma başkada birşey gelmiyor

Eger imkaniniz varsa palyaco gosterisi olabilir.

Palyaçoları ben pek sevmiyorum ama neden olmasın çocuklar seviyor sonuçta.Birde kk hanımları ben böyle bir doğum günü organize ettim bebişime çok güzel oldu diyenler yok mu?Neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim.Umarım konuyuda yanlış yere açmamışımdır.Tabi dert sayılmaz ama benim içime dert oldu işte.

Sevgili kk bayanları ve tecrübeli anneler benim oğluşumun mayısta 1. yaş günü var ve ben çok güzel olsun istiyorum ama nasıl bir doğum günü yapacağıma karar veremedim.Şimdiden kafama takmaya başladım.Sorularıma geçiyorum:
Not:Pastayı özel bebek temalı yaptırıcam ve evi süsleyeceğim.Bunun dışında değişik önerilerinizi bekliyorum kk'ın yaratıcı bayanları.

Bence 1 yaş için en güzeli evde yapmak.
Dışarıdaki doğumgünleri,daha büyük yaşlarda (koşuşturma çağında) daha iyi oluyor.
Çok yakın akrabalar + çocuklu yakın arkadaşlar çağrılabilir.

Klasik ikramlara ek olarak bol bol kanepe hazırlamak pratik olur.Süslü kürdanlarla renklendirilmiş süslü kanepeler şık olur.
Son yıllarda gördüğüm doğumgünlerinde özel sipariş kurabiyeler dağıtılıyor.
Bir de gelen çocukları memnun etmek için ufak hediye paketleri hazırlanabilir.
Çocuklara ayrı bir masa kurup,süslü kağıt örtü,kağıt tabak,bardak vs... kullanılanilir.(aşağıdaki linkte örnekleri var.)
İnternetten çocuk şarkıları indirilebilir.Pastadan sonra dans saati yapılabilir.Mesela arkadaşım eşek,bir aslan miyav dedi,disco partizani vs...

Doum gn 1 Ya | 1 bya doum gn partileri, 1 ya kostmleri, bir ya partisi | PART DNYASI / Parti Malzemeleri , Parti Kostmleri , Doum Gn rnleri , Baby Shower , Doum gn ssleri , Parti Ssleri , Bekarla Veda , Parti paketi , Tabak , Palyao , Parti Kostm , P

Meleknaz fikirlerin için çok teşekkürler hepsi çok güzel.Sayende kafamda birşeyler oluşmaya başladı.Teşekkür ederim

Şimdiden kutlu olsun.Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin:)

sevgili kk bayanları ve tecrübeli anneler benim oğluşumun mayısta 1. Yaş günü var ve ben çok güzel olsun istiyorum ama nasıl bir doğum günü yapacağıma karar veremedim.şimdiden kafama takmaya başladım.sorularıma geçiyorum:
1.kimleri çağırmalıyım?(akrabalar, arkadaşlar yada hepsi)
2.evde mi yapmalıyım, dışarıda mı?
3.evde yaparsam ikram önerileriniz neler?
4.özel bir gün olması için değişik neler yapabilirim?
Not:pastayı özel bebek temalı yaptırıcam ve evi süsleyeceğim.bunun dışında değişik önerilerinizi bekliyorum kk'ın yaratıcı bayanları.

ßence akrabalar olmalı :) ilerde resimlere bakınca ailenin bütünlüğünü görür:) arkadaslardan da samimi 1 2 kişiyi çağırabilirsiniz.
Evde yapmanı tavsiye ederim neticede çocuk doum günü bilmezki uykusu gelir altına yapar nebiliyim husursusluğu tutabilir.
Ikram olarak masanın üzerine kurabiye patatesli peynirli 2 çeşit börek patates piyazı rus salatası yaprak sarma draje tarzı şeyler bide hazır tatlı baklava felan olabilir:) bu tarz şeyleri masaya renkli kaselerle tabaklarla rengarenk yerleştirin:) hatta kurabiyeleri drajeleri felan 2 katlı pastalıklar çrezliklere koyun:) gıda boyasıyla yapabilirsiniz:) renkli bebekli kurabiye felan:)
özel gün olması için bbeğinzin resmini pastaya koyduğunuz gibi büyük bi kağıdada bastırıp duvara asabilir veya size eşinize bebeğinize bebeğinizin resmi olan bi tişört yaptırıp giyebilirsiniz:) bol bol resimler çekinmeyi unutmayın:) birde hoşgeldin bebeğim diye bebek şekeri dağıtabilirsiniz misafirlere dolap süslüğü şeklinde felan:)

Yegenıme kostüm alıcaz.Hem onu giyicek hemde normal dogum gunu kıyafeti.Kostumde şirinler düşünüyoruz inşallah.
Pastada 1 temalı bişey olucak ona henüz karar verilmedi.
Kurabiye de yaptırmayı düşünüyoruz Çağan 1 yaşında şeklinde gelenlere vermek için hatıra amaçlı.
Onun dışında aile,akraba ve cok yakın arkadaslar gelicek.
İnşallah tabii daha 23 nisana çok var ama planlar bu şekilde.

Canım eğer imkanın varsa güzel bir palyaço gösterisi yaptırabilirsin.
Ve pastasını şeker hamurundan yaptırabilirsin tadlarıda görüntüleride çok güzel oluyor :)
Ben yiğenime yaptırdım benim tanıdığım yapıyor butik pasta ve o kadarda masraflı olmadı :)
Birde bi arkadaşta yazmış aynı zamanda arkadaşa kurabiye yaptırdım 1 şeklinde
renkli renkli uzerındede yiğenimin adı yazıyordu :) Böyle birşey hoş olabilir

Simdiden hayirli olsun benim ikizlerimin ilk dogum gününü biz bahcede yaptik ikram olarak mangal yanina bol karisik salata,patates salatasi kisir. Masalara cerez meyve konuldu ve tabiki resimli pastamiz vardi. Hepimiz cok begenmisdik kalabalikda oldu, cok hosumuza gitdi icin 2 ci dogum gününüde ayni yaptik cocuklarada kücük hediyelik posetlerde seker,oyuncak ivir zivir konuldu...,

Süslemeler için mutlaka eminönüne bakın, oldukça değişik 1 yaş süsleri vardı orda.

Çocuk ağırlıklı bir doğum günü yapıcaksanız, onların seveceği tarzda fazla dökülmeyecek tek lokmalık şeyler hazırlayın büyüklerin ikramlarından ayrı olarak, şeker/jelibon barı, mini hamburgerler, mini pizzalar, renkli pankekler vs.

Bir de en önemlisi bol bol kayıt cihanızın olması, bebişi bol bol fotoğraf çekin her misafirle, hatta belki fotoğraf çekmek için özel tematik bir köşe bile oluşturabilirsiniz. Bir de gelen konuklardan bir deftere bebeğiniz için minik birer doğum günü mesajı yazmalarını isterseniz şimdi doğumgününden pek anlamasa bile ileride baktığında mutlu olur.

Son düzenleme:

Öncelikle kolay gelsin :)
Ben yeni atlattım sayılır önce neler yaptığımı anlatayım, dışarda küçük bir kafede yaptık, önden brunch yapıldı, serpme kahvaltı, börekler, çörekler v.s sonra pastasını ve kurabiyelerini ikram ettik, mekan süslemesini tamamen ben yaptım. temalı bir partiydi, her şey birbiriyle uyumluydu, çok içime sindi. davetli sayısını çok kalabalık olmaması için ailem ve yakın arkadaşlarımla (özellikle çocuklu olanlarla) sınırlı tuttuk, çocuk davetliler için lolipop, küçük oyuncaklar falan hazırlamıştım hiç sıkılmadılar. pinyata da çok eğlendirdi ufaklıkları
:34:
bizim temamız kelebekti, pastası, kurabiyesi şeker hamurundan yapılmıştı ve kelebek şeklindelerdi, gelen misafirlere de kelebek şeklinde yaptırdığım magnetlerden ve küçük kavanozlarda şekerlerden verdim. iyi ki doğdun yazısından peçetelere, tabak süslerine kadar her şey kelebekliydi, kızıma da kelebek kostümü giydirdim çok şeker olmuştu.
erkek çocuklara
şimşek mcqueen, miki mouse gibi temalar seçilebilir. evde yapan arkadaşlarım çok yorulduklarını, ikramlardan, misafirlerle ilgilenmekten hiçbir şey anlamadıklarını söylediler, inanılmaz yorucu oluyor, o yüzden imkanınız varsa dışarıda yapmanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:

Canım ikram olarak son zamanlarda trend olan butik bebek kurabiyelerinden önerebilirim . Bende butik kurabiye ve pasta yapıyorum bebeklerin doğumunda Mevlüt'ünde doğum günlerinde yapıyoruz hep. Bir yaş içinde bir şeklinde kurabiyelerimiz var en çok tercih edilen. Arzu edersen burdan internet adresimizide verebilirim . Hayırlı olsun yaşınız:) ve aynı temada bir pastaya çok daha şık hale gelecektir kurabiyeleriniz

Son düzenleme:
$image.webp
Bu da son doğum gününden bi örnek canım
Www.facebook.com/..................... burdanda inceleyebilirsin cnm

Son düzenleme:
pek yardımcı olur mu bilmiyorum ama elimde böyle bir resim vardı paylaşmak istedim:17: değişik bir fikir olur en azından :31:

Eklentiler

• $316.webp
    $316.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 245

Merhaba ;
Doğum günleri için çok lezzetli pasta ve kurabiyeler hazırlıyoruz.modellelrimize f......a sayfamızdan bakabilrisiniz.Kurabiyelerimiz adet 2 tl, istediğiniz konseptte pasta ve kurabiyeelrini hazırlayabiliriz.$DSCF5170.webp$DSCF5166.webp$DSCF5309.webp$DSCF5752.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yegenıme kostüm alıcaz.Hem onu giyicek hemde normal dogum gunu kıyafeti.Kostumde şirinler düşünüyoruz inşallah.
Pastada 1 temalı bişey olucak ona henüz karar verilmedi.
Kurabiye de yaptırmayı düşünüyoruz Çağan 1 yaşında şeklinde gelenlere vermek için hatıra amaçlı.
Onun dışında aile,akraba ve cok yakın arkadaslar gelicek.
İnşallah tabii daha 23 nisana çok var ama planlar bu şekilde.

Merhaba ;
Doğum günü kurbaiyelerimiz 2 tl.İstediğiniz konseptte kurabiyeler yapılır.ürün çeşitlerimiz için............ sayfamızdan ürünlerimize bakabilirsiniz.$DSCF5754.webpEki Görüntüle 671064 $DSC_0197.webp$DSC_0210.webp$DSC_0214.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Palyaçoları ben pek sevmiyorum ama neden olmasın çocuklar seviyor sonuçta.Birde kk hanımları ben böyle bir doğum günü organize ettim bebişime çok güzel oldu diyenler yok mu?Neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim.Umarım konuyuda yanlış yere açmamışımdır.Tabi dert sayılmaz ama benim içime dert oldu işte.

konunuzu tesadufen gordum. kisiye ozel temali dogum gunu tasarimlari yapiyorum.facebookta bir sayfam var.su an saat gec oldu yarin daha detayli yazarim :)

Son düzenleme:
Back
X