• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişimin fotoğrafları:)

:Saruboceq:
dsc01109wa2jr1.jpg

w467.png

canım linki düzelttim koydum umarım begenirsin yaptıgımı bebeğin de cok şekeyyyy annesi oy maşallah allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok sağol ben becerememiştim kaç sefer denedim bu arada herkese çok teşekkürler allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese tattırsın bu duyguyu kızlar annem hep derdi anne olunca anlarsın beni diye gerçektende annemin kıymetini çok iyi anladım güzel dualarınız için teakrar teşekkür ederim

ay yerim ben onu....çok şirin o burnunu yerim ben onun çok tatlı çok şeker maşallah....

ay rabbim banada ver bu güzellikten rabbim imrettirme...

oyyyy....çok tatlı yaa....yumuk yumuk...yerim onu ben ..burdan resme bakarken bile içim eridi...şimdi koklamak vardı onu mis gibi...allah bağışlasın..maşallah

arkadaş bu konuyu açalı epey olmuş şimdi farkettim :))) şimdi büyümüştür bu tatlı kız:)))

ah ah ah.. pamuk şeker bu annesi.. maşallah subhanaallah... allahım korusun bu kuzuyu inşallah.... ömrü bereketli olsun hep...

Back