• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişimin fotoğrafları:)

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
dsc01109wa2nd4.jpg

w584.png

Son düzenleyen: Moderatör:
oooyyy çiirkiinnn..yerim onu bennn...nası tatlı maşallahh..rabbim nazarlardan saklasın..bize de nasip eder inşallahh...

ha-mi-leee-yiiii-mmmm:):))sonunda anne oluyorum

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir yıldır çocuk için çok çalışmalar yaptık ama bir türlü hamile kalamıyordum sonunda
5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sevincimden 2 gündür ağlıyorum
ALLAHım herkese nasip etsin bu sevinci kimsenin kucağı boş kalmasın

ertesi gun canim bu yaziyi hatirladin mi bize ilk bu yaziyla duyurmustun hamile oldugunu
simdi mis kokulu yavrun seninle rabbim sizi birbirinize bagislasin
cok muthis bir sey bu kim bilir bunu yasamak nasildir
allah butun istiyenlere yasatsin bu duyguyu

ayyyy ayyyyyy minicikkk
41 bin kere massallahhhh rabbim onu ve tüm bebekleri nazarlardan korusun ins.
cok tatli annesi ,benim icinde kokla bebisini
rabbim olmaya herkeze evlat sevgisini taddirsin, acisini göstermesin ins.

Ay canım 41 kere maşallah ne kadar tatlı resmi biraz daha küçült ama daha net görülsün bu güzellik allah acılarını göstermesin sağlıkla mutlulukla büyüsün Doğa bebek .

ayyy yavrum yaa çok şeker Allah nazalardan saklasın analı babalı büyütmryi nasip etsin darısı en kısa zamanda bana ve bütün isteyenlere nasip olsun AMİN.

ay maaşallah çok tatlı yaa. Allah nazarlardan korusun. Annesiyle babasıyla tüm sevdikleriyle bir ömür mutlu olsun inşallah. Darısı başımıza bu son günleri beklemekte pek bi heyecanlı oluyor artık hele de doğum yapanlar olunca. insan hiç görmediği bebişini özlüyor beee. :emir_bebek:

Ay maşallah allah bağışlasın Analı babalı büyütmek nasip etsin yavrum çok tatlı nazarldan korusun rabbim seni.

AYYYY SEN NE KADAR ÇİRKİNSİN. :nazar:
ALALHIM KADERİNİ BAHTINI GÜZEL ETSİN KELEBEK.
ALLAH SENİ AİLENE BAĞIŞLASIN.

SENİ ve EŞİNİDE TEBRİK EDERİM CANIM...

canim daha bi kac gün önce resmine yorum yapmistim hamilelik nasi yakismis diye :)

bebeginde cok cok tatli Allah bagislasin saglikla büyüt insallah :nazar:

cnm demek sende hamıleydın bende uzun zamandır senı goremeyınce sıtede artık gırmıyor herhalde dedım allah analı babalı buyutsun cnm bebısını

Back