Bebisimin cinsiyetini tahmin edebilir misiniz?

Bu gun ikili test icin doktora gittik ama goatermedi. Doktor renkli ultrasondan bile bakti cok hareketli masallah ama dizni karnina cekmis gostermiyor

Amin ins. Rabbim isteyen herkese versin. Benimki merak iste
Merakını anlıyorum kızımda ve oğlumda merakım zirvedeydi rüyalarıma girerdi acaba kızımı erkek mi diye. kızımı erken öğrenmiştim ama oğlumda daha fazla merak etmiştim hayırlısı olsun canım tatlı telaş bunlar tadını çıkar kucağına alınca öpüp koklayınca hayatın tadı daha bir lezzetli oluyor :)

Öyledir eminim. Hayırlısıyla 6 ay sonra gelir ins :)

Evet yaa. Cok hareketli karnimda tepiniyor dönüp duruyor ama bacaklari hep karninda. Gitmeden cikolata yesem belki acar bacaklarını diyorum.

Benim bebisin bacaklar hep acik hamileligimi gec ogrendim ve 6 hafta sonrasinda ben sormadan dr kendiliginden soyledi cinsiyetini bacagini gizleyince genelde kiz cikiyor ablam kiz olan yigenimi 6.ayda ogrenmisti ins seninki o kadar nazli cikmaz ama icimden kiz gecti :)

Cevremdekiler hep erkek olacak bence seninki diyor ama benim icimden de kız geciyor

Yarın gosterir ins. 6 aya kadar insan meraktan ölür yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…