- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
-
- Konu Sahibi Rebelion18
Bu gun ikili test icin doktora gittik ama goatermedi. Doktor renkli ultrasondan bile bakti cok hareketli masallah ama dizni karnina cekmis gostermiyorCikolata yiyince bebek yerinde durmuyo ben yedim gittim atladi zipladi dr cnsiyet soylememisti ama atlayp ziplarken pipi gormustum kendim tahmn ettim 1 hafta snrada devlette ikili testte kesin erkek oldgnu ogrendim. Eger kizsa yine gostermicektir zten icime kiz dogdu
SubhanAllah Rabbimin mucizesi bismillahirrahmanirahim.Kizlar renkli ultrasonun videosunu vermisti doktor. Bi an aciyor sanki resmini cektimEki Görüntüle 1993428
Amin ins. Rabbim isteyen herkese versin. Benimki merak isteSubhanAllah Rabbimin mucizesi bismillahirrahmanirahim.
Gönlünde ne varsa o olsun inşallah kız,erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı olsun canım maşallah.
Merakını anlıyorum kızımda ve oğlumda merakım zirvedeydi rüyalarıma girerdi acaba kızımı erkek mi diye. kızımı erken öğrenmiştim ama oğlumda daha fazla merak etmiştim hayırlısı olsun canım tatlı telaş bunlar tadını çıkar kucağına alınca öpüp koklayınca hayatın tadı daha bir lezzetli oluyor :)Amin ins. Rabbim isteyen herkese versin. Benimki merak iste
Öyledir eminim. Hayırlısıyla 6 ay sonra gelir ins :)Merakını anlıyorum kızımda ve oğlumda merakım zirvedeydi rüyalarıma girerdi acaba kızımı erkek mi diye. kızımı erken öğrenmiştim ama oğlumda daha fazla merak etmiştim hayırlısı olsun canım tatlı telaş bunlar tadını çıkar kucağına alınca öpüp koklayınca hayatın tadı daha bir lezzetli oluyor :)
Amin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayr'lı geceler.Öyledir eminim. Hayırlısıyla 6 ay sonra gelir ins :)
Sagolsin canım hayırlı gecelerAmin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayr'lı geceler.
Bebismin cinsiyetini tahmin edebilecek baska kimse yok mu
Yarin tekrar doktora gidecegim devlete gideyim dedim belki gosterir. Kendi doktorumla randevum 2 hafta sonraBen kız diorum öğrenince bizede söle bende merak ettim şimdi :))
Yarin tekrar doktora gidecegim devlete gideyim dedim belki gosterir. Kendi doktorumla randevum 2 hafta sonraogrenince yazicam. Ins bu sefer gosterir yaramaz
Cevremdekiler hep erkek olacak bence seninki diyor ama benim icimden de kız geciyorBenim bebisin bacaklar hep acik hamileligimi gec ogrendim ve 6 hafta sonrasinda ben sormadan dr kendiliginden soyledi cinsiyetini bacagini gizleyince genelde kiz cikiyor ablam kiz olan yigenimi 6.ayda ogrenmisti ins seninki o kadar nazli cikmaz ama icimden kiz gecti :)
Yarın gosterir ins. 6 aya kadar insan meraktan ölür yaaBenim bebisin bacaklar hep acik hamileligimi gec ogrendim ve 6 hafta sonrasinda ben sormadan dr kendiliginden soyledi cinsiyetini bacagini gizleyince genelde kiz cikiyor ablam kiz olan yigenimi 6.ayda ogrenmisti ins seninki o kadar nazli cikmaz ama icimden kiz gecti :)
Ayni benCevremdekiler hep erkek olacak bence seninki diyor ama benim icimden de kız geciyor
Nadiren o kadar gizler ablamin sansina iste ins seni o kadar bekletmez annesi :)Yarın gosterir ins. 6 aya kadar insan meraktan ölür yaa
Nadiren o kadar gizler ablamin sansina iste ins seni o kadar bekletmez annesi :)Yarın gosterir ins. 6 aya kadar insan meraktan ölür yaa
Hayırlısı tabi erkek olsa da kız olsa da fark etmez. Ben cok merak ediyorum sadece:)Nadiren o kadar gizler ablamin sansina iste ins seni o kadar bekletmez annesi :)