- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 30
- Konu Sahibi Rebelion18
Ikiside pek sevimli oluyor Rabbim nasip etmis hemde ilk cocuk ins hayirlisi olur :)Hayırlısı tabi erkek olsa da kız olsa da fark etmez. Ben cok merak ediyorum sadece:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikiside pek sevimli oluyor Rabbim nasip etmis hemde ilk cocuk ins hayirlisi olur :)Hayırlısı tabi erkek olsa da kız olsa da fark etmez. Ben cok merak ediyorum sadece:)
AmiinnnIkiside pek sevimli oluyor Rabbim nasip etmis hemde ilk cocuk ins hayirlisi olur :)
Ben de cikolata yedim gittim. Doktor yuzde seksen kız ama iki haftaya kesinlesir dediben 18. haftaya kdr bekledim hatta gostermedi diye kiz sandim ama bugun belliydi ultrasonda pipisi:) doktorda erkege benziyor dedi zaten visne suyu ictim ve cikolata yedim ben o sayrde gosterdi sanirim
Canım kız dedi doktor bu gunIkiside pek sevimli oluyor Rabbim nasip etmis hemde ilk cocuk ins hayirlisi olur :)
kızdır ozaman yuzde 80 buyuk ihtimal pipi direkt cıkıyor zaten ya ben bile ultrasonda gordum yani doktor demeden..hayırlı olsun:)Ben de cikolata yedim gittim. Doktor yuzde seksen kız ama iki haftaya kesinlesir dedi
Canim doktor yuzde seksen kiz dedi bildinBen kız diorum öğrenince bizede söle bende merak ettim şimdi :))
Sağol canım. Gönlümden kız geciyordu zaten.kızdır ozaman yuzde 80 buyuk ihtimal pipi direkt cıkıyor zaten ya ben bile ultrasonda gordum yani doktor demeden..hayırlı olsun:)
Ayyy sn smdi ona sac bantlari etekler fln giydirirsin yaa ne guzel durur :) benmki oglanmis bu heveslerim 2. Cocuga kaldi artik :) Rabbim saglik versin insallahCanım kız dedi doktor bu gun
Evet ya . kız da olsun erkek de olsun istyorum. aslında ilki kız olsun dedim. Daha akıllı uslu olur diye. Bi de kiz cocuklari kendini daha cok sevindiriyor insan imreniyor. Rabbim hayırlısini versin. Ins ikincisi kiz olur senin deAyyy sn smdi ona sac bantlari etekler fln giydirirsin yaa ne guzel durur :) benmki oglanmis bu heveslerim 2. Cocuga kaldi artik :) Rabbim saglik versin insallah
Hep yuzuk fali cin takvimi flan bakardim erkek cikiyodu dogru cikti olsun ya bende kendimi oglum olsun ilerde korur kollar diye avutuyorumEvet ya . kız da olsun erkek de olsun istyorum. aslında ilki kız olsun dedim. Daha akıllı uslu olur diye. Bi de kiz cocuklari kendini daha cok sevindiriyor insan imreniyor. Rabbim hayırlısini versin. Ins ikincisi kiz olur senin de
Bende cin takvimi kız diyordu kiz oldu ama yuzuk fali bakmadim bilmiyorumHep yuzuk fali cin takvimi flan bakardim erkek cikiyodu dogru cikti olsun ya bende kendimi oglum olsun ilerde korur kollar diye avutuyorum
Olsun oglan bizim kiz bizim diyorum bende hepsi bizim bebegimiz farketmez yeterki sagligi iyi olsun masallah cocuklarimizaBende cin takvimi kız diyordu kiz oldu ama yuzuk fali bakmadim bilmiyorum
Canim doktor yuzde seksen kiz dedi bildin
Aynen canım rabbim çocuklarımızı bütün kötülüklerden korusunOlsun oglan bizim kiz bizim diyorum bende hepsi bizim bebegimiz farketmez yeterki sagligi iyi olsun masallah cocuklarimiza
insallah Canım. Rabbim herkesin gönlüne gore versinÇok sewindim canm:)) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
Banada bakarmsnDaha net bir goruntusu olsaydi nubuna bakarak yorum yapabilirdim ama biraz bulanik net degil foto.hayirlisi olsun saglikli olsun
Daha net bir goruntusu olsaydi nubuna bakarak yorum yapabilirdim ama biraz bulanik net degil foto.hayirlisi olsun saglikli olsun
Bakarmsn banadaDaha net yokmu sanki foto bulanik cozemedim.birsey soylemekde istemiyorum yaniltici olabilir nubu gorunuyor ama net degil
EderimEki Görüntüle 1993062 Bebegimin 11.4 gunluk ultrason görüntüsüne göre bilen varsa tahmin edebilirmisnz. Yarin da doktora gidecegim ama genelde bu sekilde duruyor. Sakliyor.
Kızlar ikinci resim de 12.4 gunluk renkli ultrason. Videodan aldim. Cok net degil. Bir saniyeligine açıyor sanki
Eki Görüntüle 1993444
Eki Görüntüle 1993662 bu da normal ultrason 12.4