Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız benceMerhaba bana da yorum yapar mısınız acaba
kız canım (bence)11+3 kızlar babada tahmin yapabilirmisiniz
canım net değil bu fotolardan anlaşılmıyorBizede bakar mısınız
bence cok net ve kızMerhaba kızlar . Bana da tahmin de bulunur musunuz . Doktor 16 yi bekleyelim dedi ısrarla söylemedi çok merak ediyorum
Aaa nasıl çok netbence cok net ve kız
Hayırlısı canım ıkı kızım var erkek ıstıyoruz haftaya gıdecegım kesın bellı olur bakalımkız canım (bence)
canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. daha çok erken, çok belli değil. 1 ay sonrakinde tahminler gelirmerhaba acaba fikri olan var mı benim için de Yalova hastanesi yazan karından, bahçeci olan vajinal
hadi bakalım haber ver mutlaka.. sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah..Hayırlısı canım ıkı kızım var erkek ıstıyoruz haftaya gıdecegım kesın bellı olur bakalım
Amin çok teşekkür ederim inşallah öyle olur acaba hangi haftadan itibaren belli olur zaten yüksek ihtimal fetal DNA yaptıracağız orda da çıkıyormuşcanım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. daha çok erken, çok belli değil. 1 ay sonrakinde tahminler gelir
Prenses gelıyor dedı doktor kısmet ne yapalım üçüncü kızım olacak herşeyın hayırlısıhadi bakalım haber ver mutlaka.. sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah..
Yorumlar mısın lütfencanım net değil bu fotolardan anlaşılmıyor
(tabiki doktor değiliz onlar anlıyordur )
Prenses gelıyor dedı doktor kısmet ne yapalım üçüncü kızım olacak herşeyın hayırlısı
kız canım (bence)
çook minik ya 10 haftadan önce sanki bu ultrason o yüzden ben anlayamadım açıkcasıMerhabalar bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem
Yok canım 11 hafta 1 günlük ultrasonu buçook minik ya 10 haftadan önce sanki bu ultrason o yüzden ben anlayamadım açıkcası