Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebişime bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

biyologeda

Annesininnnnn balbademi
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
669
43
123
42
merhabalar suan 3,5 aylık kızıma hazirandan sonra bakabilecek daha önce bebek bakmış 35-45 yaslarında evli ,bebekleri seven teyzos arıyorum üsküdar cengelköyde oturuyorum ilgilenen arkadasları bekliyorumvereliniortak

Umarim bulabilirsin.. 3.5 aylik daha minnacikmis hihoyyyt yalnis anlamassan bu durumda hazir mama mi kullanicaksin yoksa sagip hazip mi birakicaksin?

6 aylık olacak o zamana benim içinde zor ama işe baslamama lazım benim bebiş mama yiyor zaten sütüm az oldugu için

merhaba annem bakıcılık yapıyor. şu anda iş arıyor . bir önceki işinden elifimizin okul yaşı geldiği için ayrıldı referans verilir. annem 40 yaşında 12 yıldır bu işi yapıyor ilgilenirseniz sevinirim . teşekkürler.

slm ben funda lise mezunuyum üsküdarda oturuyorum evliyim işinizle ilgileniyorum beşyüz otuz iki dörtyüz kırk iki doksanbir on numaram

Merhaba bende bir Anneyim sigara kullanmıyorum şimdiye kadar 2 Ailenin çocuklarına baktım. Sigara kullanmıyorum kendimi ne kadar anlatsam burdan inandırıcı olmaz. Üsküdar da ikamet etmekteyim arzu ederseniz ve hala arayışınız varsa Tanışmakisterim. tşk. ederim.

ıyi günler bende bir Anneyim Üsküdar da ikamet etmekteyim hala ihtiyacınız varsa görüşebiliriz Bebişiniz için bu Arada Allah Bağışlasın Analı Babalı büyüsün.

Son düzenleyen: Moderatör:

mrb bakıcı buldunuzmu acaba

yok bulamadım aslında annem geldi eylüle kadar bakacak ondan sonra insallah

slm bende beykozdayım eger isterseniz bebişinize bakarım bende anneyim 27 yaşındayım deneyimliiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…